- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
Raymond #42307 üzenetére
Biztos félnek hogy nem lesz mit venni, vártak az AMD-re, de riasztó volt az induló készlet, így vesznek mindent ami kapható.
Kíváncsi vagyok mi lesz később a 6800 készletekkel, mert Amd mesterek mind teljesen biztosra írták itt hogy náluk nincs gond a gyártással. Abu meg cikkeket hogy az nv karik mehetnek a bányászatba, de Amd arra nem igen jó. Ez rengeteg vgat jelent amit nv oldalról beszív, és ha igaz Amd-nek sokkal többet kell felmutatni a boltban. De tudom még igen friss a 6800 ak rajtja, szóval kis idő mindenképp kell még. De hogy aztán mi lesz a kifogás ha a helyzet marad arra kíváncsi leszek.
A PH cikk is hogy kevés a kari, Abu most Amd oldalon kéne kutatnod hova tünnek. Nincs gyártás probléma, nincs gddr6x, nincs bánya-vagy jóval kevesebb ha igazat cikkeztél erről. Szóval lesz negatív cikk Amd oldalon? Vagy csak így hogy azért oda kell tenni az nvt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged