- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Locutus #40899 üzenetére
Nem tudom melyik weboldalt nezted, de az eredmenyek publikusak:
"This is an update on Folding@home’s efforts to assist researchers around the world taking up the global fight against COVID-19."
"Note that all input files are being made available on GitHub here for other researchers to take advantage of"es a GH project oldalrol:
"This repository will contain all input files and generated datasets for the Folding@home efforts to better understand how the SARS-CoV-2 virus that causes COVID-19 can be targeted with small molecule and antibody therapeutics.
This repository will be continuously updated to share results that are being generated on Folding@home."
[link] -
Petykemano
veterán
válasz
Locutus #40899 üzenetére
Ezt én sajnos nem tudom megmondani.
Ha valaki talál olyan kezdeményezést, amivel kifejezetten magyar tudósokat tudunk segíteni számítási kapacitással, az jelezze.
(Egyetértek, hogy valószínű, hogy ha ott akadnak rá valami vakcinára, akkor azt kemény valutáért fog hozzánk eljutni.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest