Hirdetés
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Ki hogy nősült...
Nekem az asszony jó pár évig jobban keresett mint én, aztán egy ideig kb. egyformán kerestünk, most meg már én keresek jobban (elég régen volt 220K bármelyikünk nettója).
Nehéz ezt reprezentatíve megítélni, és mivel még minidg sokan kapnak zsebbe pénzt szvsz, a medián sem annyi, amennyi. De ez messze vezet.Hogy ON is legyek, csoda hogy erre még nem csapott rá Abu: [link]
#mindmeghalunk. -
GeryFlash
veterán
válasz
Kolbi_30
üzenetére
,,.De meg ha igaz is ,kevesebbet er most a netto 220 mint 7 eve a 150."
Ez maximum akkor igaz, ha a lakhatást bérlésként nézed. Ha csak az árakat nézzük akkor nem, nem volt 50% infláció 7 év alatt, az energia árak ráadásul egyáltalán nem emelkedtek. Az hogy te meg az asszony kétmintás példa mit mutat az nem reprezentatív
Egyébként nyilván jobb lenne medián jövedelmet nézni, ha lenne ilyen statisztika. De gyanítom az is kb. hasonló szinten emelkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyébként nyilván jobb lenne medián jövedelmet nézni, ha lenne ilyen statisztika. De gyanítom az is kb. hasonló szinten emelkedett.