- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pengwin #39405 üzenetére
Én még a 2010-12 körüli időkre emlékszem akkoriban nem volt éppen a legmenőbb gyártó, bennem még eléggé az a kép él róluk,hogy olcsó és kb ennyi, nem volt jobb mint a konkurencia, általában mindig mögöttük volt vagy szolgáltatások vagy BIOS terén. Itt [link] is volt róla teszt, bennem még ez a kép él amit itt is pont olvastam,például,[link] azért írtam, hogy nekem nincs konkrét tapasztalatom velük, csak arra tudok hagyatkozni amit az ajánlók és tesztek alatti fórumtémákban olvastam róluk. Nem követtem igazából a fejlődésüket,teszteket sem olvastam még itt se igazán, ezért írtam, hogy jó volt pár infót olvasni, hogy mennyit fejlődtek. Hogy őszinte legyek az alaplapok AMD oldalán nem igazán érdekeltek soha, Intelnél is inkább a HEDT, meg ez az utóbbi 270-370-90 dolgot olvasgattam mi, mit támogat,de aztán azt is feladtam....Szóval valószínűleg tévedtem a kijelentésemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged