- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Kolbi_30 #37330 üzenetére
Azért egy minimum 120Hz-re képes megjelenítőn az adott játékot ennek megfelelő FPS-el futtatni eléggé más élményt ad mint a 30 vagy 60 még ha offline-single is.
Az inputlag-ról nem is beszélve amit az FPS mennyisége mellett nem kevés ember érzékel.Az a folytonos (G-Sync, Free-Sync, Fast-Sync) folyamatosság egy plusz avagy új élményt nyújt.
De ehhez persze kell az is, hogy az adott játék grafikusmotorja ne örüljön meg a 30 vagy 60 FPS-nél több képkockától...
-
-FreaK-
veterán
válasz
Kolbi_30 #37330 üzenetére
Te, elolvastad amit írtam? Ugyanis pont az írtam le higy 30fps-nél durván input laggos, ami engem speciel rohadtul zavart. Számomra az nem a játszható kategória volt.
Nagyon beszippantani amúgy engem sem tudott, pedig szeretem az rpg műfajt. Ennek ellenére elismerem azt a hatalmas munkát amit bele tettek a fejlesztők, szerintem kiemelkedő munkát végeztek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Tesla topik
- Facebook és Messenger
- E-roller topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest