- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45185024 #37126 üzenetére
Na ez egy teljesen korrekt hozzászólás volt. Azt azért hozzá kell tenni, hogy az Nvidia részvények irreálisan, de tényleg baromira túl voltak árazva.
A Facebook részvényeit leverte mikor csúcson volt, persze ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy ott a sok botrány miatt történt zuhanás, de anno ezt a zöldek nagyon ünnepelték, mikor FB részvények alattuk kevertek és mindeki szabadult meg tőle az övékére meg csak előjegyzések voltak de rengeteg.
Nvidiát zseniálisan vitték fel tőzsdére, ezt már többször leírtam. Tanítani lehetett volna. Mivel érdekel tőzsde alapból is, a cégben ahol dolgozom van befektetésem, elég sokat olvasok erről én is.
Anno a FT jelentetett meg cikket erről, hogy milyen arany tojást tojó tyúk NV hiszt volt olyan hogy extra osztalékot is osztottak, amire IT iparban nagyon nem volt példa. KB a részvények pillanatok alatt fogytak el. Tavaly limitált mennyiségben adtak ki új részvényeket, mikor szerződtek valami Kínai internet kávézó céggel ( persze olyan kínai számokban kell gondolkodni, Xszázezer gép) és gondoltam is, hogy ez meg fog látszani csökkenéssel a negyedéves árfolyamon. Hát meglátszott, nőttek 25 % -t
Mindkét cég most közelít oda ahol lennie kellene. Azzal azonban nem értek egyet hogy AMD nek itt kellene tartania a CPU részleg miatt sem. Úgy gondolom ilyen menő termékekkel minimum 40-50 $ lenne a cél nekik. Egyébként tragikus amit műveltek anno AMD vel, mikor negatívba voltak, mert úgy kerestek befektetőket, hogy adtak ki új részvényt és ez hatalmas hiba volt, most annak isszák a levét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest