Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz HSM #3567 üzenetére

igen, bár ha megnézed a piaci részesedés alakulását, amit rocket pár hsz-szel lejjebb linkelt, korábban az ATI / AMD tudott profitálni az nVidia ballépéseiből.
    megmagyarázni nem tudják, Jensen levele annyira bullshit, hogy még az írott sajtó is csak a fejét ingatja. a 970-ek visszavételét amúgy szerintem incidens alapon képzelik el, és le merném fogadni, hogy a gyártókkal el fognak számolni a jövőben, csak minden egyes kártyához tízoldalas customer case elemzést fognak kérni, és baseball-ütővel kell majd kiütlegelni belőlük a pénzt. igen csúnya megoldás, de tekintettel arra, hogy valódi kárt csak a vásárlók igen kis százalékának okoztak, sajnos logikus. ha valaki sikeres vállalatvezető akar lenni, akkor ilyen döntéseket muszáj meghoznia. csak gondolj bele az alternatívába, mi történne...

(#3568) rocket: igen, ez konkrétan Darwin-díjas megszólalás volt :W

• proci985

MODERÁTOR

válasz HSM #3567 üzenetére

plusz a 970 tenyleg tul szep volt, hogy igaz legyen.

azert AMD oldalon nem tudom ki volt az, aki kb 3 evvel a GTX480 utan a Hawaiikat azzal a gyalazatos gyari hutovel kiengedte. vagy az az idiota, aki egy uresben 40Wot evo levizezett kartyara kitalalta, hogy ket minimum 1200RPMes venti tokeletes lesz. a 295 hutese se volt rendben, szoval valahol orulok, hogy sikerult modositani a rendelesem, mert a techpowerup cikk alapjan kb szerintem aprilis kozepen mar FC blokk lett volna a karin.

ok, te megoldottad csendben, nade abban lehet az FT01 is vastagon benne volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés