Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nálam a GTX 1070 Ti képminőségével semmi gond, a DP bemeneten kifogástalan a képminőség. A színek és a kép megjelenitése jó, pedig a drivert sem kellett ezért teljesen feltúrnom. Egy-két kötelező alapbeállitásomat elvégeztem a driverben, de a HDR-t nem próbáltam. Régen az AMD szintén ilyen jó volt, majd a Catalyst driver megszüntetésével találtam néhány kivetni valót az új driverekben, vagy az RX 470 kártyámban... Az erősebb fehéret nem engedte állitani és a képet agyon szűrőzte, amit viszont a driverben sem tudtam megfelelően korrigálni. Aztán valamelyik Crimson diver verzió valamennyire még megfelelő volt, de a játékokban meg akadozott, ezért váltottam végül át Nvidiára. Természetesen itt is volt már olyan driver ami a filmnézésre nem vált be, viszont most egy ideje nem találtam szükségesnek a driver frissitést.

-
válasz
üzenetére
Ezzel egyetértek, mint nagy nyomdák szabványnak megfelelő színkalibrálásával foglalkozó (nagyon jó szakmai ártalomból eredő színlátással rendelkező) emberke. És nem csak a színek, de a textúrák maguk is minőségbeli különbséget mutatnak. És mondom ezt úgy, hogy párhuzamosan is volt mindenféle kártyám és jelenleg NVidia kártyám van, mert magam is a teljesítményért beáldoztam a minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- Megette az internet felét az AI?
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- OCuLink eGPU setup - EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELKELT!
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Magyar bolti GARIS!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest