Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
MiklosSaS #31259 üzenetére
Én meg megkérdeztem tőle hol a [costom Vega ami biztos forráskén jött nála] (talán az óvónéni mesélte neki egy teadélutánon
)
Na ez volt valahogy szept. végén azota lassan nov közepe, ezért most az egyszer én is már felbasztam magam, és kértem a moderátor elleni intézkedést mivel csak a valótlan állításokat szabad írni ami kedvező az ájemdére nézve de az nem baj hogy az hazugságt. Ezek kétségbe vonása meg kitiltassál van jutalmazva. Kb 2 perc alatt ki lettem tiltva, miközben a valós tényeket írtam meg, azaz sokáig nem lesz gyártói vega ezt írtam két hónapja és..... van?
De nem baj most legalább azóta is röhögök az akkor istenként várt costum karik jövetelén, meg a sok biztos forrásként írt hülyeségeken, hitesek emberek nálam mind
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest