- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"Például a Tiled Resources funkciót sok fejlesztő várta és senki sem épít rá ma."
Miért, a Farm51 dobta volna a DX11.2-t?
Amúgy most hallgattam végig Brad Wardell interjúját és több érdekes dolgot is mond. A low-level API-k leginkább stratégia és RPG játékok esetében mutatják ki a foguk fehérjét. A GDC-n olyan demót fognak mutatni, amely mellett a Star Swarm elavultnak fog tűnni, ezen felül az AMD egy nagy és őrült dologgal fog előállni.
Most már csak azt nem értem, hogy egy felhasználó honnan a fenéből veszi a 600k draw call-t? A hülyeséget sajnos más sajtó átvette. Itt mindössze egy Intel által készített DX12 demóról volt szó, ahol a MS új API-ja 60.000 rajzolási paranccsal működött, míg egy a DX9 kb 5.000 parancsot bír (a fent linkelt interjúban 29:12-től beszél erről). Ebből hogy a túróba csináltak 600k vs 6k draw call-t?
Nagyon várom a GDC-t, több nagy bejelentésre készülnek, én legfőképp az AMD őrült dobására vagyok kíváncsi. Abu, egy apró információmorzsád nincs erről véletlenül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest