- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#45997568 #29743 üzenetére
jaja, EK pl remek lesz (nekem az van mindket hawaiin), vagy barmelyik masik normalis FC.
viszont megiscsak ez volt az elso custom huteses teszt amit lattam.
(#29744) HSM : ja hat a crimson layoutjaval azota se vagyok kibekulve UX szempontbol. es az huz fel, hogy lehetne jo is, csak csomo apro hulyeseg van benne (pl mindket kartyat miert nem lehet monitorozni? wattmant es monitorozast miert kell elrejteni a gaming ful alatt a global settings ala? ki talalta ki az egyseges designt ugy hogy a tileok egy resze csinal valamit a tobbi meg nem?), tetejeben ahogy hallom nem teljesen stabil.
Fury legnagyobb baja szvsz az aran kivul az volt, hogy a 390X kb kannibalizalta hazon belul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest