Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Yutani #28002 üzenetére
Mondjuk az azért érdekes,hogy minden szar szemét ami nem fekszik az amd kariknak( a játékok 80%-a),de a doom az aztán überf@sz@ és a kopasz bácsi is
Ez egy ilyen világ,ilyenek a szoftverfejlesztők és ehhez kell vga-t gyártani.Tetszik nem tetszik,korrekt nem korrekt ez van.
Itt kéne az amd-nek már felébredni,hogy a trehány melót erőböl ki tudja küszöbölni és ne arra várjunk,hogy a csillagok,meg az árapály is együtt áljon és akkor gyors lesz a kártyájuk.
Nagyon remélem,hogy a Vega szakít az eddigi amd-s receptel és végre mindenhol,kiegyensúlyozottan méltó ellenfele lesz az nv aktuális kártyáinak. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Yutani #28002 üzenetére
Kb az osszes indie cim ami nagyobb visszhangot kap szarul megy amd-n. Volt amelyik el sem indult regebbi amd procival no man sky jo pelda. Miota nv+intel van nem talalkoztam egy jateknal sem brutalis buggal. Se Aaa sem indie cimnel. Nekem ez szamit, a jol kinezo grafikonok meg az igeretek hidegen hagynak, epitettem egy pct es azota mindent visz csont nelkul. Azt hiszem mar a 3. nagy win10 update is megvolt. Ezek utan is. Megmaradt beallitasokkal, fajlokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest