Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#00137984 #27361 üzenetére
Számomra is csalódás volt az amd előző négyedéves eredménye. Vagyis a növekedés mértéke. A ryzentől nagyobb hatást vártam.
Ha mondjuk azt mondjuk hogy 300m dollár jött a ryzenből az első hónapban, akkor 400 dolláros átlagárral számolva eladtak 750000 példányt. Hát az elég kevés ahhoz képest, hogy a megjelenés előtt azt számolgattuk, hogy elég lesz-e a GF gyártókapacitása, miközben ez csak max 4-5000 wafer. Nyilván persze sok volt a selejt.A magam részéről azt vártak, hogy a ryzen minimum megduplázza az amd bevételeit.
Az igazsághoz persze többminden hozzátartozik:
- Itt most csak az első hónap DIY top tier szeletének bevételeiről beszélünk
- a mainstreamnek számító R5 még csak majd most következik
- állítólag a Nagy OEM gyártók nem forgalmazzák a ryzent. Még. Mert egyszerűen ki akarják várni - bölcsen - a kezdeti hibákat. Mert esetükben egy BIOS frissítés óriási költség.
- tudjuk, hogy a piac nagyobb része ma már a mobil. A raven ridge, amit a mobil piacon szintén ütőképes produktumnak várnak, sokat nyomhat majd a latba. Persze ez is az OEM gyártókon fog múlni.
- a nagy profit nyilván a szerverpiacról jön.Hát kiváncsian várom. Igazság szerint a projektált 17% nem áll párhuzamban azokkal, amiket felsoroltam, kíváncsi vagyok az AMD realizmusának okára
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-roller topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest