Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
De, teljesen ugyanaz. Én a kezdetek óta erről beszélek. Az egér elmozdítása, és a képen látott mozgás közötti reagálási idő mi lenne más, ha nem input lag? Azt most hagyjuk, hogy a monitor válaszideje is rájön erre, de ez jelen esetben irreleváns.
players111: de, akkor lesz vége, ha sikerül csinálnom egy tesztet valahogy. Engem érdekel mi lesz a végeredmény. Mondjuk lehet, nem kéne, hogy érdekeljen ennyire, mert a 290-ek már le vannak vizezve, szal lehet hogy koppanok majd egy nagyot

De ha így lesz, akkor azt el fogom ismerni. Objektív tesztet akarok végre, mert a vég nélküli vitatkozásból nekem is kezd elegem lenni.Dave: hol az a teszt ahol a lövéssel szórakoztak? Nem találom, segíts pls. Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Arc Raiders
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest