- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #23600 üzenetére
Akkor megnézheted, hogy abban a tesztben egy 3rd party program mennyire félreméri a frametime-ot, és a Guru3D fcat mérésében azoknak az állandónagy eltéréseknek nyoma sincs. Persze ehhez kellett, hogy a driver ne csak a DWM-et támogassa, hanem a Directflipet is, így jó lett az fcat, de iszonyatosan látszik, hogy a presentek monitorozása mekkora ordas nagy marhaságot mutat az fcat-hoz képest. Szóval lehet iróniázni, de a valóság az, hogy nekem volt igazam, csak ahogy mindig ciki lenne beismerni.
De a legjobb az lett volna, ha be se számolok róla, hogy a DX12 és a Vulkan API alatt a CPU fps nem sokat ér a késleltésre optimalizált leképezőkkel, és akkor mindenki tudatlanul nyakalná a hibás méréseket. Én hülye azt hittem, hogy segítek eligazodni az új jelenségeken, de csak kiszakítottalak titeket abból az állapotból, amit boldog tudatlanságnak hívnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest