Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz letepem #11276 üzenetére

Illik, de épp ez a probléma, hogy szeretném, ha megbízhatnék annyira az AMD-ben, hogy amit tőlük töltök le driver csomag címén, azt next-next-finish is nyugodtan telepíthetem.

Később egyszer tudatosan is hagytam települni a RaptR-t és nézegettem. Videót abszolút nem sikerült vele rögzítenem, az aktuális játékomhoz javasolt beállításaival pedig nem értettem egyet.

Ez utóbbi az nVidia-nál is inkább a geforce.com oldalon található tweak guide-ok erőssége, ahol nem csak javaslatot próbálnak tenni pár VGA kategóriára, hanem igyekeznek szemléltetni és alapszinten megmagyarázni, hogy melyik játékmenüs opció milyen fokozaton mit csinál azon túl, hogy várhatóan mennyire erőforrásigényes, hogy ez alapján egyszerűbben és gyorsabban összerakhass a saját gépednek és ízlésednek megfelelő beállítást (megspórolva jó pár iterációs kört), akár Radeon kártyához is (ez utóbbi esetben visszafejteni is alkalmas, hogy melyik funkció lehet csak Maxwell-re optimalizált ; bár pl. a HBAO+ is kiválóan fut Hawaii-on is).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés