- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Jó az 30-40-nek is, de a lényeg, ezeket a vgakat még lehet halkan hűteni léggel is, amire példa is van. Akkor meg mi a a probléma? Ezen kívül miért is lett olyan fontos a terhelés melletti fogyasztás, ami a használat kisebb részét teszi ki? Idle-ben nagyon jó a Fury is, a multi monitor esetén is fejlődött. Egyedül BD mellett eszik még mindig többet mint kellene, nem teljesen értem miért. Tunig mellett meg az nV kártyák érvágya is igencsak megjön.
Egyedül az áron kellene faragni még és jó vétel lenne a Fury (X) is. A Nano meg, én sem pont erre számítottam, akkor már inkább a teljes értékű Fury. -
mcwolf79
veterán
Végre valaki tud értelmezni is, nem csak olvasni. (bár a vörös szín elég sötét, lehet szemüvegben nem a legelőnyösebb)
Azért megnézném, hogy a Nano kis tekerője hogy boldogulna majdnem 300 W-nyi hőtermelésselígy is majdnem 80 ˘C, azért az a 80 W többlet nem annyira elhanyagolható.
Lehet ellenne az is 85˘C környékén, csak akkor kb. valószínűleg hangosabb lenne,mint egy stock 290.Tudom, hogy fáj az, hogy nem jött be a Messiás-VGA, de azért értelmezzünk már, ne csak dobáljuk a szavakat.
Ne vergődjetek feleslegesen, MAJD egyszer eljön az AMD-királyság is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest