Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Meg kétszerannyi gpu

-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Pár százalékkal,de még mindig magasabb az nv eladása,mint az aktuális dgpu piaci részesedése,tehát az arány romlik tovább csak kisebb ,mértékben.
(#15544) Malibutomi
Erre belinkeled ezt,hát igen ez pontosan azt támasztja alá hogy az amd folyamatosan veszít az aktuális dgpu részesedésből...hol kevesebbet,hol többet,amíg 30% alatti eladásokat hoz. -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Nem igazán értem,miért is volt "nagyon jó döntés" ha "alig van észrevehető különbség".Főleg annak fényében hogy a FuryX drágább volt mint a Ti,sőt aios is van belőle.De ha neked elég a helyenkénti 390X teljesítmény akkor nincs azzal semmi gond,"Isteni" csere lehetett,innen egyenes az út a CFhez.
(#15290) NetTom
Soha nem lesz olyan hogy a két vga VRAM összeadódik,mindig is lesznek olyan adatok ami mindkét gpu memóriájában benne lesz,lehet szoftveresen trükközni de az az állítás dx12 alatt sem lesz igaz hogy 2X4GB=8GB....én örülnék a legjobban,24GB VRAMmal,de sajnos ez azért jóval árnyaltabb ennél....
-
TTomax
félisten
válasz
üzenetére
Vaoo ez igen jól sikerült...FuryX-en FHDban éppen felezi az fpst a DX12, a 980TInek meg -50%.ot ad.. az igen...hát nem is tudom,nem egészen erről volt szó...
(#15160) daveoff
Igen,mert az egy nonszensz,hogy az az MS akinek az az érdeke,hogy konzolt vegyél tolja a PC-s OS-t meg az API-t...Gőzerővel dolgoznak...jaja... láttuk a GoWból... rá pár napra le is lőtték a Fablet,ami éppen a DX12/UE etalon lett volna... nem tudom,hogy mit gondoljak,de hogy ez nem kerek az biztos. -
TTomax
félisten
Ez igaz a Hitmanröl?
"Locking several settings based on hardware"
Mert akkor benchmarkolhattok ti össze-vissza...ha igaz akkor az összes eredmény meg teszt kuka...

-
TTomax
félisten
Ha megy az afterburner monitorozó Hitman Dx12 alatt akkor azt kapcsoljátok le,mert az overlaytöl kiakad a Tomb Raider is,kifagy... egy fps számláló megy csak jelenleg dx12ben ez pedig a steamé.
(#15157) Firestormhun
Szerintem jobb lett dx11ben is,ráadásul a VXAO az eddig legszebb AO amit valaha láttam PC-n.
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ez most melyik bench?
-
TTomax
félisten
Már töltöm lefelé,kíváncsi vagyok megy-e az SLI egyáltalán...
-
TTomax
félisten
válasz
mlinus
üzenetére
Az nem lehet hiszen az nem jöhet ki addig amíg az nV ki nem hozza a Pascalt,hiszen mindenkit megkentek... [link],még rakhatnék ide úgy 5-6 nevet...
(#15093) rupsz
Hogyne,azért mert az AMD egyik legközelibb játékán jól mennek a radeonok,biztosított hogy minden DX12es címben jól fognak... -
TTomax
félisten
Te csak maradj a "garantált" dolgoknál" mi meg majd hajtjuk ami a csövön kifér,procit is vgat is...tehát van a tesztben Fury...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ui: Nincs azzal semmiféle gond világéletemben igy hajtottam mindent,most is direkt olyan procit vettem ami speed binnelt,megy is a szerencsétlen 4.8GHz-en 24/7 (4930K [link]),sosem voltak stabilitása gondjaim,és mindig jól jöt az a +20-50% teljesítmény amiért egy fillért sem fizettem... igaz nincs ráírva hogy OC dream,meg garanciát sem kapok amivel sokra úgy sem mész...
-
TTomax
félisten
Kit érdekel a gyári tuning????Az én TitanXem megy 1500 felett SLIben...Pont ott lehet megvenni,mint pl a 4,6GHz húzott 4790K-t és barátait,és nincs rájuk írva hogy "OC Dream",nem is reklámozzák, gondolom TE ezért nem találkoztál még ilyesmivel...
"Fury X nincs is a tesztben" ohh wait de Fury szerencsére van... +3%...
(#15060) rupsz
Valamire te igen rosszul emlékszel... 1400 alatt még a refek se nagyon mennek... -
TTomax
félisten
A baj az,hogy az egyszeri usereket nem igazán érdeklik a miértek.Nem is igazán kell,hogy érdekelje őket,mert az ö dolguk annyi,hogy kifizessék a vételárat.Az egyszeri usereknek csak annyi jön le az egészből,hogy az első dx12es játék,sz§rul megy az újabb radeonokkal,az egész nyertese a nevető harmadik,aki még több vgat fog eladni,mert bizony az első tesztek komoly marketing nyomokat ejtenek,amit nagyon nehéz feledtetni.
-
TTomax
félisten
Szerintem meg az első dx12es játéknál amit maga az MS adott ki nem vállalható ilyen szintű hiba,ez a mentalitás világosan rávilágit az MS üzletpolitikájára,ahol a hangsuly a PRon van és nem az elvégzett munkán,a dx9 óta egy helyben toporog az api kérdés,a dx10es fiaskót meg ugy gondolják mindenki feledte.Semeddig sem tartott volna betaként kiadni,ez lett volna a helyes és etikus megoldás.
-
TTomax
félisten
És ezt hogy nem vették észre?Hisz hibásan fut minden amd vgan,nincs semmi QA osztály az MSnél?Ha ök ekkora hibával kitolják,akkor mit várjunk a többi studiotól?Fogalmazhatok máshogy is,az MS az elsö saját dx12es játékánál,csak pont azt nem csinálta meg és tesztelte le rendesen amtöl igazán dx12...Látod,pontosan ezekröl beszéltem amikor te felhoztad mennyire fog terjedni a dx12,és a fury az életciklusa nagy részét abban tölti le,ez igy volt minden dx váltásnál,egyszerüen időt kell adni,és nem hónapokat hanem éveket.Majd jövőre lesz dx12es játék ahol még érdemes is lesz igazi dx12es kártyát venni,addigra a kepler,maxwell,fiji,mind kuka lesz,ha másért nem a fajlagos teljesitménye miatt...
-
TTomax
félisten
Lám lám,annak idején pont ezt vetettem fel,minnél több gcn variáció lesz annál kisebb lesz az esélye hogy mindegyikre optimalizálják a játékokat.Mire a dx12 valóban elterjed lesz vagy 4-5féle,és az a szép hogy driverből már nem is lesz lehetőség javitani hàla a low levelnek.Persze igy fog járni a kepler is,és a maxwell is.Lehet venni mindig ujat,volt már ilyen ,akkoriban megvàltásként ünnepelték a magasabb szintü apit,ami pont erre volt gyógyir....
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hogyne kellene már rá fejleszteni,egy kezeden meg fogod tudni számolni idén az olyan játékok számát ahol valóban dx12 lesz,és még értelme is lesz futtatni.Évekig fognak még jönni a dx11es játékok,mint ahogy a mai napig jönnek dx9esek.De szerencsére az AMD a 7970el együtt szépen leállt a driver fejlesztéssel is dx11re,ebből adódóan egy 970 megfogja a 290x-et , "paripan" van...persze,csak éppen másfélszer annyiba kerül legyártani.Az AMD nagyon elszámolta magát,évekkel,dehát más választásuk nem volt a sok nyereséges évekből ennyire tellett...
-
TTomax
félisten
A GPUOpen,várj csak te nem olvasol Abu85öt a prohardveren?Hiszen azt az AMD hozta el,hogy megmentse a pc gaminget a végzettől.
Mert hát ez az a motor ami majd ugye konzolon is használja végre a low level apit ugye? [link],mert majd erre épül a deus ex is igaz?Végül is akkor minek is írni normális dx11es kódot,hiszen így majd a normálisan megírt dx12es majd azt lehet mondani mennyivel jobb ez nekünk igaz?Mert hát így kell megírni egy Dx11-es játékot,ha jobbra fordulsz 85fps,ha meg balra akkor meg 45... [link].Az a baj az egésszel hogy az előző részt még meg tudták írni normálisan,ott ilyen nem volt...és még jobban is nézett ki.Ez amit kihoztak itt nekünk betaként még egy alfa szintjét sem nagyon éri el...valahogy demonstrálni kell,hogy mitől is jó a dx11,csak picit kilóg a lóláb az én gyomrom nehezen emészti,de akinek tetszik lelke rajta. -
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Màsodjára is leirom, az effektek is a grafika része....
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mert szerinted nincsenek amd effektek benne,és az nem a grafika része...aha...tökvéletlen promozza az amd a termékeihez.
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Mert itt rendbe van a teljesitmény ugye? Csak legalább jó randa is...

-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Pont annyi mint a batmenhez az nVidianak,ott persze ez nem jutott az eszedbe.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten

-
TTomax
félisten
Az AMD valóban,technológiai előnyben van papiron,bár ki tudja mi van a szinfalak mögött,a Titan X is jóval release elött kész volt.Másrészt az elönyt eddig nem tudta elönyére kamatoztatni,söt....és addig nem is fogja tudni amig a dvga eladások felét nem hozza....és nem egy negyedévre.
-
TTomax
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Mehhh,akkor lenne ez érdekes ha gyorsabb lenne Vulkan alatt...de majd lesz,na ez amiért én két fillért sem adnék előre a kasszánál...a DX-et úgy is tolni fogja az MS,Vulkant ki fogja pc vonalon?Lemaradásból indít,gyanítom soha nem hozza be,de ne legyen igazam.
-
TTomax
félisten
Tessék be lehet a gameworksöt igy is építeni,ismét egy jó példa arra,hogy a kiadók mennyire is jó magasról tesznek a pc optimalizálásra....
Testing at high quality settings 1920x1080

Testing at maximum quality settings 1920x1080

Azt már nem is említem,hogy szegény kepler tulajok,ja vagy mégsem...
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Elég ritka a custom 970 ami nem tudja az 1500Mhz-et stabilan...az 1250 meg 1300 kb dobozból kivéve...
-
TTomax
félisten
Te meg inkább arra gondolj,hogy kanalat meg villát nem csak egy cég gyárt,és neked nem kötelező éppen a legolcsóbb legvacakabbat venni,főleg ha egy étterembe kell ahol a vendégeid azzal esznek,neked meg a visszatérő vendégből lesz profit...mindig elbuksz az alap közgáz dolgokon,de már megszoktam.

-
TTomax
félisten
Az hogy mennyire volt béna a stúdió,minősíti a kezükből kiadott munka,mások máshol ezt sokkal jobban megoldották...Továbbra sem volt semmiféle kényszer a warneren hogy GW-t használjon a spóroláson kívül,és ez nem az nV sara,jó hogy be nem börtönözzük az összes késgyártót,mert a késsel ölni is lehet...sajátos egy logikát követtek az biztos,következetes,csak éppen rendkívül életszerütlen...
-
TTomax
félisten
válasz
schwartz
üzenetére
Nem a meghajtó miatt volt játszhatatlan,ha a miatt lett volna akkor nem kellett volna az egész játékot átírni a visszahívás után...nyugodtan csak verd a warner sarát az nVre,talán nem kellett volna a pc portot egy 5 emberes stúdióra bízni meg a GW cuccokat beépíteni a költségek faragása miatt...
-
TTomax
félisten
Az idő szépen lassan igazolja a pesszimizmusomat....már január vége van,de még mindig nincs egy szem dx12 játékunk sem.Nem tudom,hogy lesz ebből nyárra 25-30AAA cim.Csak igaz lesz a végén amit irtam,hogy talán a Furyt mégsem kellett volna annyira dx12re gyurni,mert a termék "lifetime"-ja bőven dx11 fut le. Erre még egy lapáttal rátesz hogy csikszélesség váltás is várható a közeljövőben.Persze ott a VR csakhogy abból még késöbb lesz valami,nem is véletlen hogy az X2-es Fury még mindig nincs kinn,mire minden beérik addigra meg itt lesz az uj nV gpu,ördögi kör az amire az amd került.Az elvárások csak nőnek,a teljesithetö dolgok köre pedig szűkül... Ugyanez igaz cpu fronton is...
-
TTomax
félisten
válasz
füles_
üzenetére
Az a gond,hogy ismét kiragadsz egy részletet és arra alapozol egy jó storyt,hogy saját magad igazold.Gondolom ezt a tesztet már észre sem vetted ugyanazon az oldalon...
Determination of the fastest and most optimal solutions in 2015
Below, we have a list of games on the basis of which to build our conclusions:
Dying Light test GPU 2015
Battlefield: Hardline test GPU 2015
Grand Theft Auto V test GPU 2015
Project CARS test GPU 2015
The Witcher 3: Wild Hunt test GPU 2015
Batman Arkham Knight test GPU 2015
Mad Max test GPU 2015
Metal Gear Solid V The Phantom Pain Test GPU 2015
Call of Duty Black Ops III test GPU 2015
Fallout 4 test GPU 2015
STAR WARS Battlefront test GPU 2015
Assassin's Creed Syndicate test GPU 2015
Just Cause 3 is a test in 2015 GPU
Ennyit erről...
Nem kell itt mellébeszélni,hogy miről lehet jót és rosszat mondani erről szó sem volt,viszont a ferdítés vagy csúsztatás nevetséges és gyerekes. Főleg abban a kárörvendő stílusban ahogy előadtad,nem nem vagyok se dühös sem ideges,egyszerűen ilyen nyers a stílusom,de az biztos hogy engem még soha nem láttál szakmai topicban "kárörvendeni",hogy milyen rosszul járt aki Nanot vett és pár hét alatt 150dolcsit bukott,vagy milyen rosszul járt aki a Crimsont feltelpitette vagy mit tudom én.A vásárlásaimat sem igazolni jövök ide,hogy milyen jól jártam...
-
TTomax
félisten
válasz
füles_
üzenetére
A szépséghibája,hogy amikor a Titan ezer dolcsi volt akkor a 280X még papíron sem létezett,mert akkoriban a 7970 volt a menő,majdnem egy év van a két kártya között.Csúsztatni azt nagyon megy...de várj ez nekem is megy... nézzük csak... hm... az milyen jól vásárolt aki 950et 150dolcsiért vett és gyalázza a 280X-et...A Titanról nem is beszélve...

-
TTomax
félisten
Csak gratulálni tudok ha a mobil leképző támogatja és a pcs nem... felhoznál pár példát arra mely játékok jönnek a mobil leképzővel,és ezekből melyek DX12-esek?Az egész UE4-töl forog a gyomrom pc felhasználóként,tőlem biztosan nem látnak pénzt,nyomuljanak csak mobil vonalon,az UE3 fényében nevetséges amit csinálnak.
-
TTomax
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
És ráadásul ha jól tudom még MultiGPU support sincs,tehát még azt sem mondhatod majd veszel több vgat aztán csak jobban fut.Nálam elvből ki vannak zárva az UE4 játékok,adják el mobilra ahogy akarják,mert oda készült az engine.
-
TTomax
félisten
Aki nem látja a Dirt Rally és a PCars között melyik a szebb,az nyugodtan vegyen konzolt,nincs baj a Dirt rallyval sem,de nem egy kategória a két játék látványvilága...
-
TTomax
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Igen,sajnos nagyon látszik hogy elfogyott a budget és megrekedtek egy szinten amit polírozni próbáltak ezzel-azzal.Nem is lenne ezzel gond,csupán az árat kell picit levinni és meg is lesz a helye a következő Humble-ban....
-
TTomax
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
DX11re se tellett mi?Egyébként itt nagyon szépen meg van fogalmazva,az a legkisebb probléma a játékkal amit te felhoztál...[link]
-
TTomax
félisten
válasz
odorgg
üzenetére
Tudunk ilyet mutatni az AMD oldalon is öt év távlatából,nem ezen van a hangsuly.Próbálj meg kicsit a dolgok mögé látni,nem tudom ha a te kártyád elment volna borért és az EULA-ra hivatkoztak volna akkor mit szólsz.EK blokkal téged nem igazán érint a ventivezérlés de sok más embert igen.Nem kell átesni a ló túloldalára,meg a flamet tolni élesben a tuloldalra mutogatva, amiket linkeltél azok elismert hibák és nem is próbáltak védekezni hogy az úgy van rendben.
-
TTomax
félisten
Ó igen értjük 6fokozat van a kocsiban,de a 6-hoz írd csak alá az EULA-t mi mossuk kezeink ha kiesik a motor,mert halandó ember azt még nem tesztelte...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerinted ez rendben van?Szerinted ez a siker útja?Ez a mentalitás húzza ki az AMDt a gödörből?Erre van szüksége a felhasználóknak?Költői kérdések...
-
TTomax
félisten
Ezért nem is veszek AMD terméket,és mindent el is pusztítok magam körül,kenjék a hajuk,ingyen sem kell!Nehogy már nekem 90Cfokon keljen a vgat használni,mert a nagyságos AMD lakat alá rakja a ventivezérlést.Ha így folytatják nemsokára gumicsizmát fognak gyártani,mert a kutya sem vesz tőlük mást... elfelejtik,hogy ök vannak a pénzemért nem én öértük,saját magukat nyírják ki évek óta,és ez meg is létszik a dvga eladásokon meg a cég anyagi helyzetén is...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
A ruha szimuláció megy állítólag 30fpsel...nem tudom mert nem próbáltam.

-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
SLI and AMD CrossFireX are supported by the game. However, AMD CrossFireX have revealed some problems - on certain configurations, some texture level can be black, that a few can spoil the impression of the game
Ühüm...
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Egyáltalán nem erről van szó,sajnos nem érted amit leírtam.Profil volt előtte is,miért is nem volt jó az?Azért mert semmire való volt... kettős mérce a köbön...
(#12278) schawo
51/56,vagy a 42/46 az majdnem 10%,és az a minfpsben igen igen jelentős,ez több annál a pár %-nál mint amit találni szoktak.
-
TTomax
félisten
És ennyit arról hogy gameworks tehet mindenről...
Egy régebbi Catalyst

És akkor ez meg a 15.11.1,ami "game ready"

Hirtelen találtak 10%-ot ugye,driverböl... dehát elég fél évente is,ugye?
És akkor ezt összevetem ezzel,kiderül nincs is itt akkora difi,nv cim ide-vagy oda....mert ugye ez elvileg egy AMD cím...

-
TTomax
félisten
válasz
cl.aci
üzenetére
Azért mert az általad birtokolt kártya nincs benn egy tesztben azért az egész hiteltelen,az összes eredmény el van csalva és ferdítve... valahogy nem stimmel az ok-okozat.Többen is próbálták neked elmagyarázni,de nem akarod megérteni...De tudod mit?Ezentúl minden olyan teszt hiteltelen ahol nincs két aio hütött Titan X... csak mert nekem meg éppen az van,tehát minden teszt részlehaló ahol ez nincs meg...
(#12176) Yllgrim
Igen hát tőled ez vártuk.... -
TTomax
félisten
válasz
nonsen5e
üzenetére
Nem,eddig ez nem így volt a pc vonalon.Ne keverjük ide a konzolokat,bár azok is kinn vannak jó ideje mégsem láttunk még rá olyasmit ami pc-n nem menne.Évek óta erősödnek a vgak,de mire van elköltve?Nincs egy normális élsimítási eljárás,ami maradéktalan és megmegvalósitható egy vgaval akár FHD-ban,DX9 óta állunk egy helyben,kapunk csodálatos effekteket ami semmire nem jó. Cod2 megvan-e?Ott emlékszel-e amikor lehetett kapcsolgatni DX8-9 között?Mert azóta se DX10,se DX11, nem igazán rakott a látványhoz.És ha jól látom a DX12 se fog.
(#12167) letepem
Szerencsére nem a Te posztod eldönteni,hogy mi a "korrekt,egyenes,esetleg flegma",igy hát csak a modker marad. -
TTomax
félisten
Azt persze senki nem vette észre,hogy fps számláló nélkül nem lesz olyan ember aki megmondja,hogy melyik api alatt fut.Mindezt egy erre kihegyezett játékban,tehát máshol ennyi előny sem lesz.
-
TTomax
félisten
No?Akkor szuper a teszt ugye?
-
TTomax
félisten
Nem kell rajta csodálkozni,hogy össze-vissza fut mindenen.Már az előző CoDnak se volt elég maxon 6GB VRAM,ennek meg most 8 is kevés,TitanX kell neki FHD-ra,majd javitanak rajta de kevés esélyt látok rá mert igy is megveszik mert CoD.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)