Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Milka 78 #34124 üzenetére
Az AMD tobbszorosen hibas itt, eloszor is ugy latszik nem nagyon veszik komolyan ki mihez fer hozza es mit tud elvinni magaval amikor lelep, masodszor volt egy masik cikk hogy az anyagi helyzete miatt mennyire a custom diviziot tamogattak es mennyire hatterbe kerult a GPU reszleg. Par honapja megneztem, Kanadaban peldaul az NV 40-50%-al tobb fizetest ad ugyanarra a poziciora mint az AMD, szerinted hova fognak menni dolgozni a szakemberek Ha en dolgozok A cegnel, es B ceg ugyanarra a melora 40-50%-al tobb penzt ad es engem reszesit elonyben mas jelentkezokkel szemben mert az adott iparagban vagyok mar X eve akkor atmegyek.
Most kell osszekapnia magat a pirosaknak es rendet tenni minden fronton, penz van, osszerakni egy komoly, lojalis csapatot, jol megfizetni oket, a konkurencia ha lop szarra perelni oket a lelepo mernokot aki lop tonkretenni mert megerdemli es komoly karteritesi pereket pakolni a nyakukba.
-
Petykemano
veterán
válasz Milka 78 #34124 üzenetére
Te meg a 4. válaszreakciós egyén vagy.
Ha szerinted az ilyen trükkök százai beleférnek, akkor reméljük te is elégedett leszel majd a kék integrált gpu-ddal. Kár volna démonizálni a céget, a pcie csatoló elvétele elfér még a füle mögött.Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Callisto
őstag
válasz Milka 78 #34134 üzenetére
Te meg kimeríted azt a tábort akinek lövése sincs a világ működéséröl és érzelmi alapon választ terméket,de sebaj ilyen honfitársak is kellenek
Mint mondtam vannak győztesek és vesztesek. Ez egy ilyen játék. Van aki jól játsza és van aki bevet minden piszkos trükköt. Ennyi."A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
-
válasz Milka 78 #34142 üzenetére
Na, de komolyra fordítva a szót: szerinted az tényleg rendben van, hogy az NV ilyen mocskos húzásokkal manipulálja a piacot meg visszafogja a technológiai fejlődést? Ezzel pont, hogy mi, végfelhasználók szívjuk meg.
Nem kell ennek elismeréséhez AMD VGA-t venni, nekem is NV van, mert amikor vettem, akkor nem volt számomra AMD-s alternatíva. Viszont ha választhatok, akkor inkább az AMD mellett döntök, mert az NV, mint cég, igencsak fasisztoid módszerekkel operál.
De ha valaki pont, hogy tapsol ezeknek a mocskos trükköknek, annál valami gond van az erkölcsi érzékével, vagy legalábbis kognitív disszonanciában szenved. Nem, nem kell megmagyarázni, hogy a cég akitől vásárolsz, az jól csinál mindent, s a másik cégre kenni mindent. Ez már vallási fanatizmus.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
válasz Milka 78 #34150 üzenetére
Ez eléggé proli hozzáállás. Nem érdekel semmi, én csak egy sört kérek.
A G-Sync is egy probléma. Az NV direkt prémiumként tartja fent az egészet. Ha nem erőltetnék, akkor NV-nél is a szabványos Adaptive Sync lenne és olcsóbban vehetnél monitort. Nem veled van a gond, hanem az NV júzert szopató hozzáállásával.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
válasz Milka 78 #34155 üzenetére
Ja, hát az AMD egyelőre bénázik, bár a Vega már legalább az 1080 szintjét hozza, de ettől én is többet vártam, valahogy az 1080 és az 1080 Ti közötti teljesítményt. Majdakövetkező. Na meg legyen már vége ennek a bányászláznak, teljesen szétcseszte a piacot.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Raggie
őstag
válasz Milka 78 #34312 üzenetére
Hát a mostanában kijött nagy AAA-s címekben azért elég jól teljesít az AMD, talán az Assassin's Creed az amiben nem, de ott kb minden elég gyatrán teljesít szokásos ubi optimalizáltság révén.
De írtam is, hogy ha csak a nyers mennyiségben nézzük, akkor nem lesz igaz az állításom. Nagyon sok középszerű nVidia által jobban futtatott játék van. Én a rendesen megírt, nagybüdzsés AAA-s címekről beszéltem. Abban nem áll olyan rosszul az AMD szerintem. De cáfolj meg nyugodtan, én meggyőzhető vagyok.
Még egy megjegyzés: én nem azt írtam, hogy a jövőben mindenképp jó lesz, hanem azt, hogy ha ezt tekintjük a jövőbeli jól megírt játékok alapjának, akkor jó lesz.
[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest