Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
válasz
daveoff #5069 üzenetére
Több tényezőtől függ. Nyilván sokat számít, hogy 144Hz-hez vagy szokva, de ember és játék függő is. Ma kipróbáltam én is a GTA V-öt teljes részletességen, full HD-ban. 40 körül mozgott az átlag fps, de folyamatosabbnak tűnt mondjuk mint a Bf4 50 fps-el. Persze nem volt jó így játszani, de lehet különbség azonos fps mellett is.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
MiklosSaS #4919 üzenetére
Még egy 980 nem opció? Vagy a Titan X? Tényleg erős a 295X2, de ha később szeretnél majd megválni tőle, nem valami nagy az érdeklődés a 2 GPU-s megoldásokra. Plusz nem minden játékhoz van CF profil.
Szerk.: Vagy megvárod a 980Ti-t, esetleg a 390X-et. Nem hiszem, hogy marha nagy szenvedés lenne addig a 980-al.
-
CsonkaImo
addikt
Az AMD Catalyst és GTA V témához visszatérve, nos kipróbáltam az Omega és a legújabb Beta driverrel is a játékot. Omegával nálam játszhatatlan, mikrolaggos és ingadozik az fps. Beta viszont nagyszerűen működik, teljesen sima és stabil az fps. Benchmarkot nem csináltam de kb. 70-80fps lehet az átlag Very High beállításokkal és 2x MSAA-val, Advanced Options-nél minden off (1080p). Tehát ennyit számít a friss driver.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
daveoff #4784 üzenetére
Szerintem is csak marketing. Lehet a Radeon tulajok elkezdtek gyülekezni az AMD székháza elött, hogy az nV nek már kint van a game ready driver. Gyorsan kiadtak egyet, hogy csillapítsák a kedélyeket. Én nem teszem fel, kíváncsi leszek mennyi különbség lesz az Omegához képest.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Televan74 #4554 üzenetére
Részben egyetértek, csak a felsorolásból hiányzik a Tri-X. De ahogy előttem is írták, lehet hogy a 980 jól érzi magát egy Codegen házban is, a 290/X-nek meg nagyobb odafigyelés kell a szellőzésre, ettől még nem élhetetlen, és ez igaz a gyengébb hűtős modellekre is. Ne értsetek félre, tényleg egyszerűbb nV oldalon ilyen téren, de a Radeonokat is lehet kezelni.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
m0h0senator #4456 üzenetére
Akkor máris értelmet nyert a DDR4 és az i7.
(#4471) daveoff: Tartom a 290X javára egy hiányos tartozékú Xigmatek Loki CPU hűtővel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- C# programozás
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest