Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
RX 580 - RX 5600XT - RX 6600 - RX 7600 teszt
Hogy miért jó az RX 7600.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Busterftw
üzenetére
Valamikor a bányászláz idején, egy b-vel való vitámban már kifejtettem, hogy az AMD kártyák eleve olyan alacsony hashrate-tel jöttek, mint a korlátozott NV kártyák. Ezen már tovább korlátozni bármit felesleges lett volna, ha egyáltalán lehetett volna a gaming teljesítményre negatív hatás nélkül.
De nézheted úgy is, hogy az AMD eleve feloldhatatlan LHR-es kártyákkal jöttek, mert ők bizony love gamers!
-
Yutani
nagyúr
válasz
bertapet11
üzenetére
Ez nem csodavárás, hanem jogos elvárás, hogy végre odaérjenek RT-ben az NV köré a 3. RT-s generációjukkal. Ha nem így lesz, inkább húzzák le az RTG rolót és a használható mérnökeiket adják át az Intelnek.
-
Yutani
nagyúr
Akkor ez mit is mond ki konkrétan?
(b) NVIDIA Trademark Placement in Applications with the DLSS SDK or NGX SDK. For applications that incorporate the DLSS SDK or NGX SDK or portions thereof,you must attribute the use of the applicable SDK and include the NVIDIA Markson splash screens, in the about box of the application (if present), and incredits for game applications. [link]
3 játékot csekkoltam, 2 esetén (A Plague Tale: Requiem, Alan Wake Remastered) volt NV logó a többi közt az elején, egynél (Alone In The Dark Prologue) nem. Ennek jobban utána kell járni.
Szóval nem, az AMD nem szent, csak (ha a fenti feltétel igaz valamilyen módon) nem akar reklámot csinálni a konkurensének egy saját maga által szponzorált címben. Egy jól implementált FSR a játékban elég jó a felhasználóknak is. Ha trágya módon van megcsinálva, na akkor van baj.
-
Yutani
nagyúr
HSM-nek igaza van. Az AMD valószínűleg azért nem támogatja az általa szponzorált játékban a DLSS beépítését, mert akkor az általa szponzorált játék a konkurencia logójával kellene induljon.
Fordított esetben semmi gond nincs, mert az AMD (és gondolom az Intel) nem követeli meg a splash screent, így a fejlesztő minden további nélkül beépítheti a másik két upscaling eljárást.
Az NV a saját feltételeivel is képes az AMD-t feltüntetni rossz színben, és mivel erről beszélünk, sikerült is. Zseniális a mi Jensenünk, nemde, Mr. Twelvetrees?
-
Yutani
nagyúr
Nem az a gond, ha valaki pozitívan nyilatkozik bármelyik gyártóról, hanem az értelmetlen szidalmazás, fikázás, trollkodás. Nekem semmi bajom egyik gyártóval sem, mindtől van otthon cuccom, azok nem ártanak senkinek. A toxikus rajongók, az a probléma.
Egyébként a 4060 vs 7600 véleményemet már megosztottam, láttad is. Egyértelmű, hogy minden drágább, mint lennie kéne, de ahogy alkalmazkodtunk a mining craze idején, majd most is fogunk (vagy nem vásárolunk, hátha...) Az, hogy a sajtó mit ír a 4060-ról, az ő dolguk, én nem nagyon szoktam az értékeléseket elolvasni, csak a teszt eredményeket nézem meg és levonom a konzekvenciákat. Így nem tudnak megvezetni, és ha rosszul döntök, akkor nem próbálom ráfogni a PH-ra vagy akármelyik oldalra.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Ezt hívják kettős mércének. Itt a PH-n nagyon megy az NV javára és az AMD kárára. Csak ezt nem értem, miért kell istenként imádni az egyik gyártót, és démonizálni a másikat.

Én olyan jól elvoltam tízen X évig a PH-n az ilyen csörték nélkül, aztán sajnos felhígult az úri közönség.
Mikor kezdődött ez az egész vajon itt a PH-n?
-
Yutani
nagyúr
Szerintem túlgondoljátok. Az AMD a szükséges minimumot támogatja a szponzorált játékokban, ami minden kártyán működik. Láttunk már rá példát, hogy lehet jól is implementálni, így a legnagyobb probléma, a shimmering megszüntethető.
Az NV meg persze, hogy implementáltatja a DLSS-en kívül legalább az FSR-t, hogy a saját, régebbi kártyáit használók ne legyenek kizárva. Azt nem tudom, hogy mi alapján döntik el, hogy FSR vagy XeSS. Olyan nem tudom, hogy van-e, amikor az FSR kimarad és csak a másik kettő kerül be.
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Nocsak, lehet jól is implementálni az FSR-t? A Cyberpunk 2077-ban nem sikerült, máshol meg igen? Csak akkor miért a CB2077-et hozzák itt fel némelyek példaként, hogy milyen szar az AMD meg az FSR?
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Képen nem látszik rossznak az FSR sem, de amint a videót nézed, látszik, mi a baj vele. Ha ezt a shimmeringet és flickeringet megszüntetnék, nem lenne (sokkal) rosszabb az XeSS-nél.
Szerk: FSR 2.2 teszt van fent a TPU-n Dead Island 2 és Jedi Survivor játékokkal, ott nincs ilyen shimmering és flickering gond, vagy minimális, szint alig látható.
Szóval a Kiberpánk nem képviseli a legjobb minőséget FSR tekintetében.
-
Yutani
nagyúr
Látod, ezért nem vennék 6500XT-t 4k-ra!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak azt akarom kihangsúlyozni, hogy a "megérős" és a legrosszabb perf/$ arány a skála két ellentétes végén foglal helyet. Nyilván ha a csúcs kell, akkor go for the 4090, de ha mérlegel az ember, és nem feltétlenül akar egy vagyont adni a legerősebb kártyáért, akkor olcsóbban kap arányiban kevésbé lassabb terméket, pl. 4070 Ti-t vagy 7900 XT/X-et. Erről szól a perf/$ chart, de ezt te is tudod.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Szeszkazán
üzenetére
4850 volt nálam a befutó, mert akkor még a GDDR5-nek nem volt megoldott az idle órajel csökkentése, viszont a GDDR3-mal nem volt ilyen gond.
A 4770 meg amit nyert a GPU alacsonyabb csíkszélességén, elvesztette a GDDR5 órajelén fogyasztás szempontjából.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Józan ész és kész. Nekem tetszett a Polaris, a Navi10, a Navi23 és a 3060 Ti is. Nem kell a felesleges.mese, válassza az ember azt, ami neki tetszik vagy amit a pénztárca megenged.
Mellesleg a kedvenc kártyáim sora is vegyes a múltból: TNT2, GF2GTS, GF4Ti, FX5700U, 9500Pro, NV40, HD3850, Pitcairn
-
Yutani
nagyúr
válasz
FLATRONW
üzenetére
Jöttök mindig ezzel a "problémás az AMD" kifogással. Polaris-t a kezdetek óta használok, most is van ilyen egy kisebb gépemben. Utána RX 5700-at használtam, majd RX 6600XT-t, és kb 1 éve egy 3060 Ti-t. És tudod, mit? Pont annyi problémám van a 3060 Ti-vel, mint előtte bármelyik AMD kártyával. Vagy én vagyok rohadt szerencsés, hogy nem futottam bele problémákba, vagy fel van fújva ez az egész. Vagy rövid az agyam és nem emlékszem semmire.

Mondjuk ahányféle build van, nem csoda, ha valami előjön. Akár itt, akár ott.Szerk: Nem probléma, de nekem hiányznak az NV esetén azok a funkciók, amik az AMD esetén elérhetők driverből (tweak, stb). Ha bármit állítani akarok a kártyán, akkor Afterburner. AMD-nél ez adott volt. Ja, itt volt egy probléma, időnként elfelejtette a driver a beállításokat az AMD szoftver. NV-nél nincs ilyen gond, mert nincs is mit beállítani.

-
Yutani
nagyúr
Látod, megteheti az NV, hogy a leggyorsabb kártyája legyen a legrosszabb perf/$ terméke. És a vásárló meg is indokolja saját magának. Jensen egy zseni, ismerd el!
Egyébként semmi közöm senkihez, meg az ő véleményéhez.
Nyilván akinek az abszolút csúcs kell, az megveszi, no matter what the price is.
-
Yutani
nagyúr
TPU főoldalán van egy szavazás, ahol a VGA kártyád típusát kérdezik. 18.729 vote után úgy áll, hogy a látogatók 33%-a használ AMD kártyát.
A legnépszerűbb az RTX 3000 23%-ával, utána a GTX 1000 és alatta. A legnépszerűbb AMD család az RX 6000, ami 18%-on áll.
Persze, ahogy itt is, ott is felül van reprezentálva az enthusiast közönség.
-
Yutani
nagyúr
Gondolom annak a SoC-nak van egy specifikációja, amiben meg van adva a feszültség paraméter. Attól eltérve a működés nem garantált, a túl magas feszültség sosem volt a hosszú élettartam garanciája. Persze ez nem ennyire egyszerű, itt több fél is benézhetett valamit, aminek aztán ilyen kellemetlen eredménye lett.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Yutani
üzenetére
Kijött az újabb Steam felmérés, amelyben megint nagy változások vannak, ami inkább visszarendeződés:
Nagy oldalak találgatják, hogy mi lehet az oka. Az, amire rámutattam múltkor: valahogy nagy arányú kínai gép került be a felmérésbe, az repítette első helyre az RTX 3060-at és a kínai nyelvet. Most visszaállt a GTX 1650 és az angol nyelv elsősége.
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Egyértelműen a fejlesztő cseszett el valamit a kódban.
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Valamiért bünteti a játék az AMD kártyákat, a TPU szerinti 10% helyett 20+% van a 3070 és a 6700XT között.
-
Yutani
nagyúr
RDNA2 w/ 16GB = finewine?
-
Yutani
nagyúr
Ha valakinek kételyei lettek volna, hogy a kínaiak mennyire vannak hatással a Steam hardver felmérésre:
A növekmények százalékpontok, azaz az előző felmérésben a kínai nyelv 51,67 - 25,35 = 26,32%-on állt. Ez azt jelenti, hogy hirtelen, 1 hónap alatt duplázódott a felmérésben részt vevő kínai felhasználók száma. Minden bizonnyal ők hozták el az RTX 3060 elsőbbségét és növelték tovább a Win10 részarányát.
Egyébként az én gépem kb. megfelel a SHS átlagának (R5 3600, 16GB, RTX 3060 Ti, fHD, HDD above 1TB, Win10), úgyhogy én a célközönséget képviselem.

-
Yutani
nagyúr
Ray Tracing mélyvíz AMD és NV architektúra vizsgálattal:
https://chipsandcheese.com/2023/03/22/raytracing-on-amds-rdna-2-3-and-nvidias-turing-and-pascal/
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Pedig PCIe 4.0-án tesztelik az RX 6650 XT-t, mégis kevés neki a 8x sáv? Mivel az 5700 XT-t is alulteljesíti, lehet erre gondolni, de én inkább a 128-bit memória és az Infinity Cache körül nézelődnék.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Szép új világ. Tulajdonképpen bármilyen is a szituáció, árat kell emelni. Ha túl nagy a demand, azért, ha túl kicsi, akkor meg azért. Gyalázat.
-
Yutani
nagyúr
Néhány napos hír, talán másik topikban volt is linkelve:
Az RTX 4090 az első Lovelace kártya, amelyik feltűnt a Steam hardverfelmérésében
Az RTX 40-es széria csúcsmodellje jelenleg 0,24%-os részesedéssel bír, amivel már most lenyomta a Radeon RX 6900 XT-t, az RX 6800 XT-t és az RX 6500 XT-t is. Az eredményeknek biztosan nagyon örül az Nvidia, hiszen a jelek szerint még ebben az elszállt gazdasági helyzetben is viszonylag jól fogynak a bődületesen drága videokártyák.
Számomra rendkívül valószínűtlen ez a dolog, hogy ez az új 4090 máris megelőzi a 2 éve piacon lévő csúcs AMD kártyákat. Most ez két dolgot jelenthet szerintem:
1. Annyira szűk a minta, hogy simán lehet benne egy ilyen anomália (de akkor miért kerülnek bele zömmel az új NV felhasználók és miért nincsenek benne high-end RDNA2 felhasználók?)
2. Tényleg az van, hogy olyan kevés fogyott a csúcs RDNA2-ből, hogy a 4090-ből 1-2 hónap alatt több tudott gazdára találni
Tudjuk, hogy a piac zömét az NV birtokolja, ezt támasztják alá a JPR számok, és a Steam is ezzel korrelál, de mindig meglepődöm, amikor ilyeneket látok.

-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Igen, csak így tudja a GPU gyártó szabályozni a piacot, az AIB-okra nem lehet ilyet rákényszeríteni (azaz legyártott kártyákat raktározni).
Van egy régi bölcsesség, mely szerint jobb a sűrű fillér (cent), mint a ritka forint (dollár), de ezek szerint ezt az AMD és NV nem osztja.
-
Yutani
nagyúr
válasz
bertapet11
üzenetére
This would mean that gamers running older Polaris GPUs are unable to run Forspoken but the good thing is that even if they could, the game would hardly run for them since it requires a ton of performance and even modern-day GPUs have a hard time running it unless you are using some sort of upsampling technique. Even if you could run the game, the title itself isn't any good with a lackluster storyline, generic gameplay, and some of the worst dialogue choices ever used for a AAA production. The graphics aren't that great either with the game lacking some serious IQ in the most visited areas of the map and looking very pre-dated despite including ray tracing.
Nem olyan nagy baj az.
-
Yutani
nagyúr
Nem felejtettem el, mert nekem nem volt gondom az RX 5700-zal. Rajt után 3 hónappal vettem és használtam több mint 1 évig, és csak kijelző gondom volt (a monitor DP-DVI átalakítója mellé aktív DP-HDMI átalakító kellett a TV-hez), más nem. Persze, hallottam, hogy másnál vannak gondok, de érdekes módon ez elkerült engem.
#45945 imi123: Akkor ez úgy történhetett, hogy fél évvel a start előtt hátradőltek, mondván kész a cucc, majd 1 héttel a release előtt: Ugye, minden rendben a kártyával...? Ób@57dmeg!!!
-
Yutani
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
RT-vel úgyis tudod, hogy mi lenne az eredmény.

-
Yutani
nagyúr
Abu írt olyasmit, hogy korábban csak egy átlag GPU hőmérsékletet kaptunk, amihez képest a hotspot lehetett sokkal melegebb is, de nem tudtunk róla, mert nem volt külön monitorozható. A Navi10-nél jött a monitorozható hotspot, ami a GPU egy olyan része, ami a legjobban melegszik, és az ott lévő szenzor adatait lehet kiolvasni publikusan is.
Biztos vagyok benne, hogy előtte nem volt ilyen hotspot, mivel előtte nem volt közfelháborodás a 110°C tJunction miatt. Ha más nem is, de ez az egy biztos.
-
Yutani
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem, még RT nélkül is gyengébb benne az AMD. Pl. a 6600 XT a 3060 sima alatt van, a 6700 XT meg a 3060 Ti alatt, és a 6900 XT csak a 3080 sebességére képes ebben a játékban 1080p-n. Normál esetben az AMD kártyák gyorsabbak az említett NV kártyáknál.
-
Yutani
nagyúr
TSMC’s US fab will make 4nm chips for Apple, AMD and Nvidia
Link -
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Igen, erre, mint a Vegák esetén, egy hordozóra a GPU-val együtt.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Kicsit kellett nézegetnem, mire felfogtam, hogy itt konkrétan egyetlen memória IC-ról van szó, azon belül eddig egy belső PCB-re tették a chipeket, most pedig egy szilícium ostyára szerelik a chipeket, ezért lesz alacsonyabb és költséghatékonyabb.
Továbbgondolva: ezt a memória típust is lehetne GPU mellé építeni talán, mint a HBM-et.
-
Yutani
nagyúr
válasz
-FreaK-
üzenetére
Megnéztem néhány kártyát egymáshoz képest, eléggé egybevág az általam készített táblázat és a GPU Hierarchy ahhoz, hogy azt mondjam, megállja a helyét. Persze nem kell szentírásnak venni, de talán ad valami támpontot arra nézve, mit mennyiért érdemes megvenni. Ugyanakkor hiába van egységnyi teljesítményhez képest a felső kategória "túlárazva", ha neked arra van szükséged, nem tudsz mit kezdeni egy jóárasított RX 570-nel.
-
Yutani
nagyúr
válasz
-FreaK-
üzenetére
A perf ratinget TPU tesztek alapján állítottam fel. Nyilván nincs olyan teszt, ahol minden kártya benne van, tehát több tesztből, referenciapontok alapján állítottam össze a táblázatot. Nem mondom, hogy pontos, de szerintem 2-3%-nál többet nem téved.
Szerk: Ezek a teljesítmény viszonyok inkább 1440p és 4k esetén állnak meg, 1080p-ben kicsit másak a számok, főleg a magasabb kategóriában, ahol viszont nem annyira mérvadó.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Obliterátor
üzenetére
A 4080 TUF nem $1200, hanem inkább $1400-1500, de az is csak max 762.00 (1USD=400HUF), nem 900k+
Gyöngyörű.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Akkor nemsokára várhatjuk Steve-től vagy Linus-tól a tesztet.
-
Yutani
nagyúr
Arm is anti-competitive and monopolistic!
Arm Changes Business Model OEM Partners Must Directly License From Arm
No More External GPU, NPU, or ISP’s Allowed In Arm-Based SOCs After 2024
Kills Samsung AMD GPU licensing dealTehát csak az ARM-től származó GPU-t lehet majd a designba tenni, ha jól értem. Azok melyikek? Mali?
Mit jelent majd ez a piacon vajon? Nincs rálátásom, most hogy mennek a dolgok.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Alapvetés, hogy a GPU tesztekben kilőjék a CPU bottlenecket, ezért az elérhető legerősebb konfigra érdemes váltani 2-3 évenként. Komoly weboldalak gondolom ilyenkor azért újramérik a korábbi kártyák egy részét, hogy legyen az összehasonlításhoz adat azonos alapokon.
Természtesen van létjogosultsága a mainstream CPU-k bevetésének, leginkább CPU skálázódás tesztben. Talán a Hardware Unboxed szokott olyan tesztet csinálni, ahol 3-4 VGA kategória van letesztelve 3-4 CPU kategóriával.
-
Yutani
nagyúr
i9 13900K vs R7 5800X3D - RTX 4090 | 10 Games Test
Asszem, ez eldőlt. Új platformra kell váltaniuk a tesztelőknek.
-
Yutani
nagyúr
Persze, egyrészt vannak gondok az interconnecttel, másrészt a GPU-kkal, meg még akármi mással is, amit nem részleteznek. Írta is az ember, hogy ilyen projekteknél szoktak gondok lenni, főleg, ha ilyen volumenű a dolog. Tehát igazából nincs itt semmi látnivaló, csak fel lett fújva a dolog.
-
Yutani
nagyúr
Hivatkozott InsideHPC cikkből, fordítóval:
Whitt nem volt hajlandó a Frontier jelenlegi kihívásainak nagy részét az Instinct GPU-k működésére fogni. "A problémák sok különböző kategóriát érintenek, a GPU-k csak az egyiket."
"Sok kihívás ezek körül összpontosul, de nem ez a kihívások többsége" - mondta. "Elég jól eloszlanak az alkatrészhibák gyakori okozói között, amelyek nagy szerepet játszanak. Nem hiszem, hogy ezen a ponton sok aggodalomra adnának okot az AMD termékek. Sok olyan korai életkori jellegű dologgal van dolgunk, amit már láttunk más, általunk telepített gépekkel, szóval ez nem túl szokatlan."
Abu elfogultságában nem említi az AMD-t, de nem is az AMD GPU-k a kizárólagos, vagy akár csak legfőbb hibaforrás.
-
Yutani
nagyúr
Intel Arc A770 Review - Finally a Third Competitor
Nagyon érdekes, hogy 1080p-n mintha bottleneckes lenne több játékban is a kártya, mert 1440p-ben szinte ugyanazt a teljesítményt hozza. Még érdekesebb (számomra) a Borderlands 3-ban mért gyenge teljesítménye.
A relatív teljesítmény táblázatban azt látjuk, hogy 1080p-n a 6600XT-vel van egy szinten, 1440p-n picit ellép az AMD kártyától, de 4k-n aztán már 25%-kal gyorsabb a 6600XT-nél. Vagy a 3060 Ti-hez hasonlítva: a felbontással csökken az A770 lemaradása az NV kártyájához képest.
Most ez vagy azt jelenti, hogy bottleneckes a kártya alacsonyabb febontásban (főleg 1080p-n), vagy csak kevésbé lassul be a felbontást emelve. Illetve lehet, hogy pont amiatt csökken kevésbé a relatív sebessége, mert valamiért bottleneckes alacsonyabb felbontáson. Szívesen látnék 720p-s tesztet.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Nem lesz olcsó az AMD sem, mert ha igen, akkor a fejekben újra előjön az olcsó = sz@r képlet. Így is küzd az AMD a vevők rossz beidegződésével.
-
Yutani
nagyúr
válasz
paprobert
üzenetére
A 300 mm waferből egy 406 mm2 felületű chip esetén 133 darab jön le, mondjuk legyen 10% a selejt (lehet, hogy kevesebb igazából), így durván 120 darab a használható chip. A wafer ára valahol $10k körül van (ennyi volt a 7nm esetén), így egy chip olyan 83 dollár körül jön ki az A770 GPU-jának az ára. Így ebből persze, hogy drága kártya lesz, ami az előállítását illeti.
Ugyanez Nav23 esetén 47 dollárra jön ki.
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem nem akarnak ők olyan nagyon részesedést növelni, fontosabb a marzs.
-
Yutani
nagyúr
Csak érdekességképp megnéztem a kurrens kártyák használtpiaci (HA) árát* és teljesítményét a GTX 1050-től felfelé, majd kiszámoltam az átlag Ft/per% érték alapján a teljesítményük alapján indokolt árat. Vannak érdekes számok, de az biztos, hogy a jó öreg Polaris továbbra is $/perf bajnok.
A 30 Ft /1X perf és afeletti mutatójú kártyák túlárazottak a teljesítményükhöz képest, ilyen pl. a GTX 1050, GTx 1650 és a felső kategória, kivéve a RX 6800-at. Pedig MSRP-hez nézve pont ez utóbbi egy elárazott típus a két nagyobbhoz képest.
* Olyan legalacsonyabb árakat jegyeztem fel, amelyen pillanatnyilag elérhető volt több darab is akár (09.16. délelőtt). Az extrém olcsó darabok azonnal jegelésre kerülnek, így azokkal nem számoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Hardcore café
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mini PC
- Milyen switch-et vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Csak arra kicsi az esély, mert kb. elmondtak mindent a sztoriról, amit lehet.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)