- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
-
Mahrenburg
őstag
Egy másik topikban felmerült, hogy ebben a topikban kevés szó esik a VIA-CPU-król. Hogy enyhüljön az emiatt érzett jogos felháborodás, megemlítem:
VIA-CPU
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Petykemano #1315 üzenetére
Intel? Az nem valami ázsiai telefontársaság
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Petykemano #1313 üzenetére
VIA Zhaoxin KX-7000?
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS #886 üzenetére
DonSasss (#886) - Hát igen, örök igazság, hogy ha minőséget akarunk, akkor magunknak kell megcsinálnunk... Lassan itt az ideje, hogy újraindítsuk a processzorgyárunkat Szibériában...
Rupsz (#887) - Az, hogy mikor tűnt el a VIA, az már csak a történészeknek (vagy inkább a régészeknek) fontos, nekünk csak az számít, hogy mikor tér végre vissza...
Örültem annak, hogy az AMD forrasztja a Ryzent, remélem a Raven is ilyen lesz...
Bár mire megjelenik...
-
Mahrenburg
őstag
válasz
norbert1998 #465 üzenetére
Persze a VIA-sokat most is kirekesztették, pedig azt hittem, hogy a topic címében a "vs" a "VIA System"-et jelenti...
-
Mahrenburg
őstag
Köszönöm!
Az idézett mondat még azt sem jelenti, hogy "az alsó szintet fejezik be", úgy fogalmaz, hogy a "a vállalat bizonyos mértékben ki szeretné vonni magát a belépőszintű PC-k piacáról", s "közép és csúcskategóriára helyeznék a hangsúlyt". Ha sikerül a Zen-architektúrás CPU-k/APU-k teljesítmény/fogyasztás arányát jól eltalálniuk, akkor könnyen lefelé skálázhatják...
Aktív témák
- BMW topik
- Autós topik
- Battlefield 7
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest