Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag

-
Mahrenburg
őstag
Egy másik topikban felmerült, hogy ebben a topikban kevés szó esik a VIA-CPU-król. Hogy enyhüljön az emiatt érzett jogos felháborodás, megemlítem:
VIA-CPU
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Intel? Az nem valami ázsiai telefontársaság

-
Mahrenburg
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
VIA Zhaoxin KX-7000?
-
Mahrenburg
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
DonSasss (#886) - Hát igen, örök igazság, hogy ha minőséget akarunk, akkor magunknak kell megcsinálnunk... Lassan itt az ideje, hogy újraindítsuk a processzorgyárunkat Szibériában...

Rupsz (#887) - Az, hogy mikor tűnt el a VIA, az már csak a történészeknek (vagy inkább a régészeknek) fontos, nekünk csak az számít, hogy mikor tér végre vissza...

Örültem annak, hogy az AMD forrasztja a Ryzent, remélem a Raven is ilyen lesz...
Bár mire megjelenik...

-
Mahrenburg
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Persze a VIA-sokat most is kirekesztették, pedig azt hittem, hogy a topic címében a "vs" a "VIA System"-et jelenti...

-
Mahrenburg
őstag
Köszönöm!
Az idézett mondat még azt sem jelenti, hogy "az alsó szintet fejezik be", úgy fogalmaz, hogy a "a vállalat bizonyos mértékben ki szeretné vonni magát a belépőszintű PC-k piacáról", s "közép és csúcskategóriára helyeznék a hangsúlyt". Ha sikerül a Zen-architektúrás CPU-k/APU-k teljesítmény/fogyasztás arányát jól eltalálniuk, akkor könnyen lefelé skálázhatják...
Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt vízhűtés
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest