Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
b1sti
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Nem ragaszkodom az Intelhez, ezért is vettem a 3600at. Több Inteles ismerős mondta, hogy önmagában a 3600as nem egy rossz proci,de... és akkor itt jöttek az érvek az Intel mellett.
Viszont nagyon úgy néz ki, hogy alaplapot kell majd cserélnem úgyhogy, muszáj lesz eldönteni, hogy maradok még AM4 vonalon a 3600al és veszek egy X570es lapot, ami jó lesz későbbre is vagy váltok.
-
cooi11
senior tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Jól esett olvasni a hozzá szolásod!
Egy barátomnak össze raktam egy R5 G2400
+ajánlott B450+ ram, táp. Böngészésre.
Kérte időt álló legyen.
Köszönöm nektek.
Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest