Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Mindenki érti szerintem, hogy egy 6 magos 65W TDP-s CPU nagyjából egy szinten van
teljesítményben mint egy 6+8 magos "hasonszőrű" 125W TDP-s CPU. (Single threaden egyik, multiban mások jobb. Utóbbi ugye nem csoda hiszen +8 low power magja van.)
Az tény, hogy árban is ugyanott van ami nem túl jó pozicionálás.Na de CPU nem ide való és itt én végeztem. Csak azért írtam le, hogy legyen újabb bizonyték az elfogulatlanságodra.

-
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
b.: köszi, nem ismertem, rakom is a tiltólistámra.

Majd keresek másikat ha lesz időm. -
S_x96x_S
addikt
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
- kéretik a CPU-s részt - "off topik" -ba tenni ( van direkt erre egy kapcsoló ! )
- ezen kívül az iGPU-s részre célszerű fókuszálni!
És az Intel is tudja, hogy az APU a jövő !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest