Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillerKollar

őstag

válasz Busterftw #53742 üzenetére

60fps/144fps-t írtál, azért írtam, hogy attól függ, írtad a 1080p 60-at is arra írtam, hogy az valóban tartható szint, az 1440p/144 meg a másik véglet.

A 3060 Ti-ben nem lennék biztos, főleg mert hosszú távra szerintem is kevés lesz a 8GB VRAM, annak ellenére, hogy azokkal sem értek egyet, akik azt mondják, hogy már most kevés, meg a 10GB a 3080-on is. Ha minden generáció elején fejlesztesz akkor nem az, de 3-4-5 év múlva bőven kevés lesz.

A GTX 1060 jó példa, az most, 2016-ban jött ki tehát most 4 éves és újabb játékoknál már 1080p-ben is küszködik.

Közel sem 5-6 évente jön olyan optimalizálatlan játék mint a Cyberpunk, ott van a Watch Dogs: Legion is pl pár alig több mint 1 hónappal a CP2077 eljött jött ki. Minden évben van pocsékul optimalizált AAA-s cím, indie meg még több.

Persze ha nem zavar az, hogy veszel mondjuk 1440p Ultra 60fps-re egy kártyát és évről évre egyre inkább butítanod kell a grafikát, aztán a 3-4-edik évre már 1440p lowra sem elég és a felbontást is lejebb kell venni vagy skálázni de legalább fut a játék akkor ok. Ha viszont tartani szeretnéd a szintet akkor minimum 2 évenete fejleszthetsz.

Új hozzászólás Aktív témák