- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Ahogy eddig megállapítottam, akkor nem a memória gyengeségével van a gond, hanem a memóriavezérlővel. Nekem is elpida van, de 1625MHz-en is hasít. Tovább AB nem engedi húzni. A gpu feszt csökkentve, viszont egyre alacsonyabb ez az órajel. Vagy belenyúltak a powerplaybe, vagy biosba csináltak valamit, vagy tényleg kis steppingváltás lesz, mert átnevezéssel nem fog menni 1500-at.
-
Milka 78
nagyúr
Volt nekem Hynixes motyóm ami úgy halt el 141 valamennyin,hogy csak na.Szerintem valahova raktaka egy kis plusz feszt,vagy időzítéssel játszottak,de való igaz ez egy sima átnevezés 0 ujjetással.
Lehet rájöttek,hogy a PowerTunet ki lehet lőni AB alatt (így végig fix órajelen megy minden),így az 1570-es memória órajelem már 1600-nál jár és még van benne
Mondom ezt úgy,hogy elégedett 290x tulaj vagyok,szó nincs zöld szemcsiről.daveoff : Én vagyok az élő példa,hogy van élet 1500mhz fölött is
Az új hűtők mindenképpen ígéretesnek tűnnek,de ez a sokat emlegetett kis szivárgás...no comment.Majd ha látunk egy terhelés alatt alapfeszt és egy feszmérős tesztet akkor majd elhiszem,de addig ez urban legend.Szerintem a régi 290x es chipet kapja nincs itt revizió (bár örömmel venném ha tévednék). -
-Solt-
veterán
Ha az órajel emeléseken túl javítottak a hűtéseken, és annyiért, vagy olcsóbban adják mint amennyiért most mennek a 290X-k, akkor az már nem rossz. Nyilván nem annak érdekes ez, akinek most is 290/X van a birtokában...
Ez az egész akkor lesz érdekes, ha valóban jön az említett driver, amivel gyorsulás is jön, mert akkor kerek a történet abból a szempontból, hogy a hardver szerintük megfelelő, és most a szoftveres fejlődésen kell lennie a hangsúlynak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- MSI RTX 3070 8GB GAMING X TRIO - eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest