Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
-
uzerto
tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Szerintem ezek csak rebrand-ek. Ha megnézed az M300 seriest is, megtalálhatóak ugyan azzal a speckókkal a GPU-k, csak egy szinttel feljebb. PL M395x=M485x M385x=M470x M380=M470.
-
füles_
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Akkor igaz volt a TPU cikkje,miszerint lesz egy 2048 SPU (32 CU) mobil variáns.Így igaz lehet az 5,5 TFLOPS FP32 számítási teljesítmény is,ami visszaszorozva 1350 MHz GPU órajel.A 14 CU-s P11 variánsra (2,5 TFLOPS) pedig 1395 MHz GPU órajel jön ki
A múltkori nyitott Linux driverben 6 P11 SKU szerepelt.Ebből már biztosra tudjuk hogy 2 mobil és 2 desktop,de szerintem a hiányzó 2 is mobil lesz R9 M480 és M480X néven (16 és 20 CU-val?)
Az R9 M490/490X meg jobban kinyitott P10 gyorsabb GDDR5-tel esetleg GDDR5X-szel.Aztán M495X néven meg lehet hogy lesz valami jó kis mobil Vega,ha megtudják oldani a HBM2 hűtését
-
törölt tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Ezekszerint mégsem a GddrX válassza el az Xet a simától...
Pedig mennyire logikus volt -
oAcido
aktív tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
"A másik meg hogy majd Gameworksbő és driverból is szépen butítva lesznek, minden váltáskor ezt csinálják."
Hagyjuk már ezt a dumát... Január környékén jött egy teszt 04ahgy tollából. 4-5 driverrel, megjelenéstől (2013) az akkori legfrissebbig (2015. dec.). Nem hogy lassult volna a Kepler, de még 2-3%-ot is gyorsult...
A mai napig ugyanazt tudja a Kepler, mint megjelenéskor.
-
törölt tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
De mond meg őszintén ha ki sem adják miért cikkeznek róla újra?
-
törölt tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Én úgy tudom a múltkor volt egy cikk arról hogy a Kvantum nem jelenik meg csak prototipus.
Amit ők az E3 on is kihangsúlyoztak.
Még egy dolog szól ennek ellen, amúgy nekem nagyon teszik ez a megoldás amit alkalmaznak benne hogy két szembe fordított Fury X és középen egy nagy alu vízblokk ami mind a két oldalt hűti egyszerre. szenzációs.
DE mi a manónak pakolna bele két Fury X et mikor az drágább mint a megjelenő Fury VR ???
Tehetné bele azt is és nem kellene hozzá szembe fordítani, bár két Fury VR szembefordítva
Na egy olyan tesztet megnéznék
)) De persze egy ki sem adott gépről beszélünk 
-
Crytek
nagyúr
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Gondolom egy átfogó tesztet dx11 vs dx12 sokféle VGA-vam meg procikkal nem 3 perc megcsinálni.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
gtx 980 szintjén melyik kártya van?
-
daveoff
veterán
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Én tegnap már kipróbáltam 980ti, nem bench, csak egy demó, eredményeket nem logol. Max videót lehet csinálni belőle, mert fps/framtime kírás van, de szerintem az sem lenne mérvedó, mert azonos konfigban kellene nézni.
-
do3om
addikt
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Korai még ez

Amugy érdekes az AMD
Először jött a sok szál kel mert az a jövő, jött az FX 8 szálon.
Aztán APU kel mert az a jövő elég hozzá 4 szál.
Bízzunk benne hogy valami összejön a sok szál kel erős APU kombóval. -
KillerKollar
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Ez a fixeres reklámkampány ha jól tudom a Never Settle-höz kapcsolódik,azaz hogy Radeon kártya vásárlása esetén kapsz pár ingyen játékot,gondolom most kibővítik a választható játékok listáját,de ez még nem jelenti azt hogy bejelentik az új kártyákat,ha a pletykák igazak amiket nemrég linkeltem akkor leghamarabb Áprilisban jöhet kártya,de lehet hogy csak nyár lesz belőle...
-
KillerKollar
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Mert mi van ma?Lemaradtam valamiről?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Vírusirtó topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)) De persze egy ki sem adott gépről beszélünk