Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SECTORnooB
addikt
válasz
rambustibi
üzenetére
Mi ez a nagy visszatérés vagy csak én nem láttalak jó ideje a fórumon?

-
SECTORnooB
addikt
-
-
SECTORnooB
addikt
válasz
t72killer
üzenetére
Nem értem miért kell ebből is Vs topikot csinálni, vissza emlékszem anno az első i7-i5 szèriàkra, ott sem volt az első steppekben 5Ghz mègsem nyavajgott senki sem.
Ez egy teljesen új architektúra, így ez is fejlődni fog és lesz Ipc és órajel javulás is. Ár érték arányban meg egyértelmű szerintem hogy melyik a jobb választás. Örülünk neki hogy akinek nem számít a pénz és vagy nem érdekli ő megtudja /megakarja fizetni azt a plusz 500mhzt dupla áron, pásztázott kupakkal.Szemèlyes velemènyem, hogy főleg a HEDT/Workstation platformon szàmit az àr/èrtèk mutató. -
SECTORnooB
addikt
válasz
clyvejhamma
üzenetére
Értem , bár így is nagyon szépek ezek az eredmènyek

Szép ez a sandys eredmény is jól látszik azért a fejlődése az iparnak.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Walter_White
üzenetére
Tehát 3660 multi és 176 single? Durva nagyon tetszik, nagyon összeraknèk egy ilyet
de nem tudnám mire használni 
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Üldöz a kiváncsiság, hogy hogyan muzsikál 3.9-4Ghz környékén az 1950x, single core-on valakit megkérhetnék,hogy csinál egy cinebench single core-t a kedvemért?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpársportok
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600G eladó!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151 + GIGABYTE Z390 UD
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- DXRACER Prince L gamer szék
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest