Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézegettem teszteket, eléggé vegyes képet festett. 1440p-ben nekem nem igazán látszott megérősnek a felára a 7800X3D-nek. Persze ez attól is függ éppen milyen játék. Majd ha ott leszek, hogy CPU-t veszek akkor átnyálazom a hirdetéseket és meglátom. Köszönöm a segítséget.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Alapvetően játék, ilyen Starcraft 2 és Songs Of Conquest pl., inkább az Indie vonal. Később munka, önfejlesztés stb. Mivel 0-24-ben fog menni ezért gondoltam valami könnyen hűthetőre. Nem lesz competitive játék rajta.
Maradnék a másik 3 gyártónál.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sziasztok. Gép összerakás előtt állok és egyelőre a cél majd egy Ryzen 7 9700X lesz, de ha nem fog megjelenni addigra akkor átmenetileg lehet csak egy Ryzen 5 7600X fog bele kerülni. Alaplapnak egy GigaByte B650 Gaming X-et néztem ki. Ez így szerintetek megfelel vagy másik alaplapot nézzek? Asrockot nem szeretnék, a Bulldozeres időkben szenvedtem velük.
Tuning nem célom, vagyis inkább csak feszültség csökkentés lenne ha belepiszkálnék. Hűtő egy DeepCool Assassin van kinézve rá.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ukrajnai háború
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- MIUI / HyperOS topik
- Gitáros topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Horgász topik
- OpenMediaVault
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest