Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Alpi.

addikt

válasz DarthSun #39163 üzenetére

:)) Na jó, volt ott még egy-két hülye. :D

DarthSun : Meglepően jól vizsgálható. Van egy-két új segítség is ehhez. Pl. az effektív órajel, de az megint olyan, hogy segít, ha tudod, mi az effektív órajel. Meg, hogy milyen esetekben ad használható értéket. Windows asztalon vagy játékok alatt zéró info tartalma van. Jól néz ki általában, ugrálnak össze, vissza, d e csak teljes szálterhelés mellett kapsz olyan infót, amiből már lehet gondolni / tudni valamit. Az, hogy az órajel egy átlag. A vcore az által vagy épp rövid intervallumok maximuma, stb. Az egyik legnagyobb probléma forrás, hogy a monitorozó progik nem tüntetik fel sokszor, hogy az órajel az effektív órajel, nem rövid intervallumok átlaga, stb.
    Ezért szoktam ajánlani a Hwinfo-t. Igen, kicsit sok első megnyitásra, de azt is szoktam mondani, hogy az egyik legfontosabb, hogy szánjuk rá az időt és mindent !!! ami nem kell, dobjunk ki, ami meg kell, az legyen rajta. Fél oldal pörgő szám csak hipnotizál, de lehetetlen gyorsan, pontosan információt kinyerni.

+hokuszpk : Már néha átalszom a teljes éjszakát, anélkül, hogy felriadnék arra, hogy valaki azt mondja "Clock-stretching" :D :D :D :D

+jokeph : Ja, arra emlékszem. Tök más lap bios-ával is kiszolgálta a Zen3-at. :D
    A cpu-val kapcsolatos dolgokat tudta mind. A lapot nem tudta vezérelni rendesen, de az elfogadható a más típusú szabályzókkal. :D De a cpu-hoz már így is való volt, csak a laphoz nem. :D ....... Nagyon berágtam a vörösökre. Igazán nem azért, mert addig nem láttam effélét, csak valahogy elhittem, hogy kicsit még kitart a szemlélet, ahogy indult és ment is az Am4. A hideg kiráz, amikor nem a "hogyan tudjuk", hanem a "hogyan nem" hajtja a dolgokat.... az mindig pompás korok előjele.. Kifejezetten szeretem, mikor a chipset-hez kötik. Mintha bármit befolyásolna. Mondjuk de, befolyásol ! Hogy hány USB van a lapon, stb. De a cpu -nak tök 8. Igazán önmagában is életképes lenne. Van ram vezérlője, sata-ja, pci-e szálai, usb-je, némelyiknek még monitor kimenete is. Még a bios is nagyrészt csak az egyébként szinte teljesen azonos Agesa vezérlő pultja. Mert alapból az Agesa-n csak 2 pici gomb van. :DD :DD Ahol kiélhetik magukat a gyártók, az pl. a venti konfiguráló oldal, RGB fícsörök, meg dönthetnek, hogy milyen Lan-t, Audio ic-t, stb.-t használnak. :D Emiatt 3x annyi lett egy lap... És minek van felára ? Megint ? Ha nincs letiltva a pci-e 5.0...... Pedig azért kéne többet kérni, mert ha nem csinálnak semmit, akkor tudja, de azokon külön foglalkozni kell, hogy le legyen tiltva. :D

Új hozzászólás Aktív témák