Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
barátomnak vettem hátha upgradel 2080s-ről, de nem upgradelt, feldobtam apróba, de nem vitték el baráti áron (((( : úh. el kezdtem tesztelgetni, osztán' vagy még feldobom így "használtan", vagy marad, de meglepően kellemes, nincs cw, nem hangosabb mint kb bármelyik top kategóriás - illetve lehet 1-2dbB-t rávernek, de nekem az is hangos, előrébb nem vagyok - , nem melegebb
lesz@rom a villanyszámlát, van egy elvi határ amit "megengedek" magamnak játékra fogyasztás terén
és azért pffffffffff, max 13x w-ból hozza az 1440p minden maxot forza alatt, 5600xt-vel manual ultrán és kisebb msaa-val volt 200w a 60fps - igaz 3600 mellett, de az biztos nem pakolt rá bő 60w-ot -
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő