Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fail3D!

addikt

válasz DzsannyX #20275 üzenetére

Megszunt az instabilitas. Minden full alapon volt. Egyedul a memoriaban volt beallitva az xmp profil 3200mhzre

Nem akartunk mi all core 4.6 t.. De 1 magon jolettt volna 4.6 latni.. Ez alapon minden magra 4000 mhz ment. Standard es oc modben sem valtozott az orajel ami az alaplapi beallitasban volt. Ezt nem ertettem. Jatekokban amugy ugy gondolom meg mindig szamit hogy az elso mag azet minnel nagyobb orajelen menjen. Amugy cod mw 4k 144hz monitorra kell velobi a geoet minnel jobban. 70-80 fps re leesett.. Mostmar 90 felett van a min fps az utolso beallitasokkal.. Ezt gondolom lehetne meg finomitani ha 4.2 lesz a tobbi mag az elso mondjuk 4.7 2 ik 4.5. Nem cel tulhuzni a gepet de szerintem ez igy realis lehet amit irtam nem? Anyi hogy eljottem es 4.2 re lett most beallitva a gep 1.25 volton ha jol ertettem. Cinebenchek teszteltte a pontokat homersekletet es egyelore ezen fut most. Szoval jatekban az elso ket magot azt nyugodtan fel lehet huzni magasabbra annak van meg most is ertelme ugye?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés