- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamyra
tag
-
Tamyra
tag
válasz
SECTORnooB #22230 üzenetére
No sebaj, bár ahogy elnézem sok értelme van így kis OC-val meg minimális változtatással kiadni a refresht ha nincs olyan számottevően új dolog benne mint pl egy VEGA IGP. Mindegy fél évet kihúzok ezzel és majd meglátom hova érdemes lecserélni, akkora talán megint csak lesznek jobb BIOS-ok....
Másik kérdés, hogy utánaolvastam fórumon:
Valaki felhúzta 3,8-ra a prociját és elégedettlen volt, hogy maxon ment az órajelen a proci mire mondták neki, hogy be kell állítani a Pstate. Lukitomi mutatta meg mit írjon be. Ez ilyen profil lenne, amire visszaveszi az órajelet ha nem kell maxon mennie vagy rosszul gondolom? -
Tamyra
tag
Köszia válaszokat, majd akkor próbálgatom mire jutok bár már 3,8Ghz is jó lenne szerintem ár/érték arányban, úgy volt megvárom a refressht de nem bírom addig ki, mert igazából majd 2600G kellene azt meg úgy mondták, hogy április(vége?), plusz míg itt is lesz meg normális áron eltart nyárig is, addig meg jó ez is
Csak ne legyen túl bonyolult húzogatni
-
Tamyra
tag
válasz
Tamyra #22219 üzenetére
AMúgy enne egy ehhez kapcsolódó kérdésem, igaz hogy a R3 1200-ast 3,7Ghz-ig simán lehet húzni? Láttam yútúbos vidiket amikben azt mondják hogy a 3,7 garantált 1,28mv-al utána meg lottó milyen a procinak a minősége, de volt video ahol egyből 1,3mv-ra emelték utána 3,9 és 4Ghz-et is hiba mentesen vitte. Ebből mi igaz?
-
Tamyra
tag
válasz
rambustibi #22209 üzenetére
hú ilyent jövő héten én is teszek fel
-
Tamyra
tag
-
Tamyra
tag
válasz
Pro!Petya #21418 üzenetére
Amúgy anno pár hete írtam szintén ide akkor is néztem a QVL listát a K4-nél akkor üres volt, azóta tettek bele dolgokat azért is kérdem mert lehet a 3200 nincs benne vagy nem biztos tényleg a működés....
A 2. szériát meg kellene várni akár csak azért is mert lehet még olcsóbbak lesznek a mostaniak...viszont mint sokan írták a memória árak nem tudni hogy fognak drágulni. Így is 1 hónapja még Ripjaws ramot néztem ki az már sok helyen nincs(olyan árban). -
Tamyra
tag
Sziasztok itt is azért megkérdem. Lasasn belevágnék a ryzesen konfigba De egyenlőre lehet megvárom az új szériát addig egy X4 950-es lenne benne amibe a memoria visszaskálázódik 2400Mhz-re. Viszont 2 memoriát is kinéztem.
Szóval amjd egy ASRock AB350 Pro4 alaplappal lenne, sokáig gondolkodtam a Fatal1ty K4-esen is de kb ahogy nézem ugyanaz a kettő tudásban és kinézetben.A K4 oldalán ugye a QVL listán rajta van a memoria mekkora sebességű és mekkora lesz az alaplapban 3000->2933. Viszont. a Pro4-nél csak az van miket lehet beletenni. És ez is csak 3000Mhz-ig van
A 2 ram amit láttam az a:
1. Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz HyperX Predator XMP HX430C15PB3K2/16
2. Kingston 2x8GB DDR4 3200MHz HyperX Predator XMP HX432C16PB3K2/16Szóval a második nincs a listán és kb 500 forintal drágább a +200Mhz vajon megéri-e kockáztatni még úgy hogy nincs meg semmi csak a ramot venném meg elsőként vagy inkább bizosabb a 3000-es ami valószínűleg menne benne? Az a gondom annyira nem értek hozzá és csak külön külön tudnám megvenni hozzá a dolgokat, ram->alaplap->proci...
Böngészgettem a listát is az összefoglalóban bár ehhez az alaplaphoz nem sok alap volt 1 valaki használ csak Predator memoriát azt hiszem....csak jó lenne mihamarabb megvenni amíg lehet ilyen áron még kapni
-
Tamyra
tag
válasz
SECTORnooB #19656 üzenetére
Azért ha azt nézed van a 1060-as msi vga kártyám és van már akkora súlya, hogy kicsit meghajlik a foglalat a súly miatt, hűtés+backplate... gondolom a nagyobb monstrumoknál még inkább ez van. Erre jó ezért ez
-
Tamyra
tag
válasz
SECTORnooB #19654 üzenetére
Ez volt elvileg a legolcsóbb aminek ilyen fémes borítást raktak a pci-e foglalatra ami szerintem igen jó ötlet. Meg nekem is teccik.
És köszi az infót!
-
Tamyra
tag
Sziasztok! Nem tudom ide kellene írnom vagy máshova lehet ti tudtok válaszolni. Gépet szeretnék majd fejleszteni kinéztem a dolgokat hozzá csak nem tudom jó lenne úgy ahogy összeállítottam. Néztem a RAM összefoglalót az alaplap táblázatát miegymást. Csak eléggé zavarba ejtő a memoria támogatás. Ez lenne a konfig:
- AMD Ryzen 5 1600 YD1600BBAEBOX
- Asrock Fatal1ty AB350 Gaming K4
- G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 3000MHz F4-3000C15D-16GVGBTudom bios frissíteni kell majd mert csak 2133 megy a ram, de utána meglesz a 3000 (akár 2933) Mhz?
Vagyis ez a memoria jó az alaplaphoz? Esetleg ha van valakinek még valami infója az alaplapról azt is megköszönném, mert az összefoglalós excelbe nem sokat írtak róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest