Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Remus389 #28114 üzenetére
Hello!
Ezt találtam neked. Sovány a választék de van.
BIOSTAR X370GT5
ASUS PRIME X370-A
több 1000%,hogy nem lesz!
-
HavocS
senior tag
válasz
Remus389 #1105 üzenetére
Hehe, pont most írtam a srác videójára.
Egyrészt teljesen korrekt, real life benchmark, ezt ugattam a siránkozóknak eddig is, halál mindegy hogy a GTA5 90 vagy 130 FPS AVG ha a minimum 60 megvan, az eddigi játékok röhögve mennek 4-8 magot 50-60%-ra terhelve, az újak meg majd szépen kihasználják ahogy a VULKAN meg a DX12 terjed szépen. Ami jól párhuzamosítható ott meg szépen gyűlik a plusz, a PH!-s REAPER tesztet megkönnyeztem, ugyanis én is azt használom
Az FX6300-hoz képest simán 4x-es sebességnövekedés, brutális. Viszont a videóra visszatérve, 2 percen keresztül bizonygatja hogy nincs GPU bottleneck "mee hát vészink off", nagyon nem érti a koncepcióját sajnos
Egy ilyen CPU összehasonlító tesztnek akkor lenne értelme, ha a GPU <90% terhelésen lenne, 1280@low-on, egyébként ennyi erővel lehetne egy GTX960 1920@mediumon FXAA-val az 1080 helyett, ugyanott vagyunk, lenne ugyanígy mindkettő CPU 70-80 FPS csak az egyiknek 20%-on mennének a szálai, a másiknak 10-en. Na paff.
(#1113) Németh Péter: A Steam adatbázisa szerint FullHD felett csak a játékosok 3%-a játszik.
Ez oké, de az is tuti, hogy 85+%-nak az egész gépe ér annyit amennyibe egy 1700x kerül.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- Autós topik