Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
Mondjuk van egy haverom aki egyszerűen nem látja a microstuttert. 144 FPS, fullscreenben jó, borderlessben egyszerűen "frameskippel" másodpercenként négyet, a fejem megfájdult tőle, de ő esküszik rá, hogy semmi különbség
Ezzel most nem akarom megkérdőjelezni amit írsz, csak lehet hogy ez is ilyen véleményes dolog. Nekem pl. a pixelsűrűség ilyen, 32"-on 1080p-ben játszok és nem látom pixelesnek, más meg állítja hogy 5.5"-os telefonon létjogosultsága van a 4k kijelzőnek.
Amit egyelőre látok hogy szerintem nem volt jó ötlet az AMD részéről hogy csak R7 elérhető launchkor. Ezek bármelyike egyelőre annak jó, aki 1) nagyon kíváncsi és úgyis megvennék 2), tényleg kis is használná azt a 16 szálat mert vág, renderel, és most valami DDR3-as cucca van. 120 ezerért a legolcsóbb modell egyszerűen sok, és mire lesz mondjuk R5 1500 80k körül addigra könnyen lehet hogy kifogy a gőz a hype trainből, illetve az intel is 100k körülire csökkenti a 7700k árát, ami viszont csak játékra továbbra is jobb lesz. Fura... na meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest