Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Enter65
senior tag
válasz
csepelball
üzenetére
Szerintem ott szoftveres lesz a probléma! Ha minden más müxik, csak ez nem, és rendesen lefutott minden teszt, másra nem tudok gondolni.
Valami kis driver akadás lehet, az op rendszer és a program közt.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
csepelball
üzenetére
Nagy a sansz rá hogy a programmal és a win updattel valami nem százas... Ha minden más programban normálisan működik és csak kimondottan ennél az egynél van anomália akkor itt szoftver oldalon van a kutya elásva...
Láttam olyat akinél az IMC adta meg magát de ott mindenhol előjött a probléma nem csak bizonyos program alatt.
Elméletileg egy óra small FFT-ből elégnek kell lennie ha nem renderelésre van használva ha igen akkor meg minnél tovább!!
Úgy olvastam aki munkára fogja be azoknál a 12-24 órás futás szokott lenni mert ők 100%-ra mennek.
-
Enter65
senior tag
válasz
csepelball
üzenetére
Mikori a VGA-d? Ahogy néztem, nem kapcsolt be a ventid egyszer sem. Nézd meg légyszi, hogy terhelésnél kapcsol vagy sem. Adj neki egy VGA tesztet. Akár GPU BURN is lehet.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
csepelball
üzenetére
Procihoz lett nyúlva vagy alapon van hagyva? Mivel nem kéket dobott először a procit kéne megvizslatni (még ha alapon is van) IBT VH és/vagy Prime Small FFT. Blend nem muszály mivel a memtest-ekre azt írtad lefutotttak...
Kevés nagyon az infó!
(#20291) Knobber
Tctl 93-94c foknál nekem is elkezd instabillá válni a rendszer, és hibát ír a Prime95.
Azt nem is csodálom mivel ezen a tempen már throttlingol szegényke és félreszámol..

(max operating temp 95C rövid ideig vagy 90 fok körül tartósan.)Szerintem míg meg nem jön a hűtőd addig ilyen magasságokba ne kergesdd mert nem lesz hosszú életű így

-
Enter65
senior tag
válasz
csepelball
üzenetére
A jelenlegi rendszered futása? Órajel, memória adatok... Proci terheltsége?
-
salaud
aktív tag
válasz
csepelball
üzenetére
Nálam a legfrissebb uefi-vel kevesebb feszt ad a procinak, hűvösebb a gép, gyorsabb a boot.
-
alton1978
tag
válasz
csepelball
üzenetére
Nekem semmivel nem lett stabilabb a memória kezelése B350-en. Szerintem ez már a processzortól függ, nem a BIOS-tol.
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
csepelball
üzenetére
"Nincs fagyás, nincs bootloop vagy bármely olyan jelenség amiktől rettegtem, mert nagyon sokat olvastam itt róla."
ezekről szerintem azért lehet sokat olvasni mert a fórumba az jön akinek baja van. ritka az olyan mint te aki azért jön ide, hogy leírja minden oké

az SMT miért van letiltva?
-
Jester01
veterán
válasz
csepelball
üzenetére
CnQ miért van letiltva?

-
Simi37
őstag
válasz
csepelball
üzenetére
Ha birja a hutesed teljesen jo a 1,375
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
csepelball
üzenetére
az 1600X -hez emlekeimszerint nincs gyari huto, milyen hutovel nyomnad neki azt az 1.375 -ot ?
* aha latom az adatlapodon, jo lesz

-
Simi37
őstag
válasz
csepelball
üzenetére
Az XFR miatt kicsit magas a feszed teteje de egyébként nem vészes. Raksz rá egy kis negatív offsetet vagy fix feszt és úgy rendben lesz. De mint mondtam így sem gázos.
-
OutSider17
senior tag
válasz
csepelball
üzenetére
Szervusz!
Üdv a klubban!
Használd sokáig egészséggel!
-
Savanya
addikt
válasz
csepelball
üzenetére
Gyárilag benne van és ezen oldalon egész jól mutatja hogyan kell felrakni : [link]
-
Valdez
őstag
válasz
csepelball
üzenetére
Pure Rockhoz elvileg nem kell külön AM4 kit, gyárilag felszerelhető a be Quiet szerint.
[link] -
JanR
addikt
válasz
csepelball
üzenetére
[link] - olvasd el a témaösszefoglalót is!
-
JanR
addikt
válasz
csepelball
üzenetére
Van hozzá AM4 lefogató KIT-ed? Mert ha nincs, akkor nem fogod tudni felrakni.
Nálam van egy, mert megígényeltem a gyártótól, de mire megjöt már másik procihűtőm lett. -
SECTORnooB
addikt
válasz
csepelball
üzenetére
Csak ryzenes tud ebben segîteni tehat ide való
-
válasz
csepelball
üzenetére
Szerintem ASUS B350 PRIME PLUS.
-
válasz
csepelball
üzenetére
Kérdés, mit is értesz a húzás alatt. Én például a CPU-hoz hozzá sem nyúltam, és a memória órajeleket is csak a rájuk vésett 3000 MHz-en járatnám. Sajnos utóbbi a hivatalos álláspont szerint már tuning, a platform alapértéke két modullal 2400 Mhz.
-
martin66
senior tag
válasz
csepelball
üzenetére
Úgy nem volt nekem, csak a BIOS (félre)állítgatások után
.(#13614) Szinyák
Az egy Samsung 960 EVO 256GB M2 PCIe MZ-V6E250BW lesz. Nálam is ilyen duruzsol
. Kemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest