Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Brocken 3 ha jól emlékszem 220w TDP-s , 3825MHz @ 1.35v állítva 24(7 -re tökéletesen megfelel.
RAM az 2933 CL14 -n 24/7 -be (azért megküldve IBT meg egyéb erős progikkal, felmegy a temp szépen, de még nem kapcsol le)
Általad használt vizes az 300w (max. 350w) TDP-s
Én a Brocken 3 -at 15k -ér vettem (még) 2 év garral és vettem hozzá 2.-ik ventit is (mert gyárilag csak 1 ventis és van 2.-ik ventinek felfogatás gyárilag és éltem is a lehetőséggel) gyárilag van AM4 is hozzá és szempont volt a 20 dB(A) alatti zajszint. (így minden ventim 20 dB(A) alatti és bőven megfelelő - nem szeretem a venti zajt)
Régen a Phanteks ventiket szerettem, de már vannak jóval halkabb ventik is (jó légszállítással) bár nem olcsóak, de ezt érdemes megfizetni.
Phanteks házba beépítve ez a vizes cucc, ODD -t ki kell hagyni, vagy elfér még felette?Szóval lehet nem érdemes lecserélnem..fene tudja...
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő