Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
nemadom-meg
üzenetére
Őőő.. Ebbe a nem helyezzük áram alá részbe bocsi, hogy belewau, de pl. elsőre Nekem a mortar nem reset-elt úgy, hogy csak rátettem a jumplert.. Pedig azt írja, rajta volt úgy 2-3 percig, bekapcs, semmi.. Egyszer ráindítottam, kikapcs, majd indult is.. Szal érdekes ez.
A lényeg, hogy gond nem lesz, persze, van olyan lap ami el sem indul, hogy van jumpler a jbat-on.
-
válasz
nemadom-meg
üzenetére
Szerintem egy laikusnak ez így kiváló, hozzád kellett volna fordulnom először. Köszönöm, most már minden világos.
A problémát az okozta nálam, hogy úgy értettem, hogy a JBAT1 az a 4 tűre vonatkozik, de most már értem, hogy csak a bal oldali kettőre. Egyes lapoknál úgy láttam, hogy a jumpert át kell rakni egyel balra pl, ha bios resetre van szükség, ebből indultam ki és hittem itt is így kell. Azokon mintha alapból is fent lenne a jumper úgy rémlik nekem. Talán azok 3 pinesek.Az a baj sokan nem tudnak jól magyarázni, mert ők maguk kenik vágják, de átadni már nehezen tudják. Ezzel nincs is baj, sokszor én is vagyok ezzel így.
A te leírásoddal viszont végleg megértettem az egész folyamatot.
Köszi mégegyszer!!! -
Beretvás
veterán
válasz
nemadom-meg
üzenetére
nekem nem akar hinni, pedig a kézikönyvéből linkeltem a képet.. Ha még most sem hiszi el falnak megyek..
igen 4 tüske van de a másik kettő mellett mást ír..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem nem akar hinni, pedig a kézikönyvéből linkeltem a képet.. Ha még most sem hiszi el falnak megyek..
igen 4 tüske van de a másik kettő mellett mást ír..