- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrisod
tag
válasz
herrkoser #16363 üzenetére
Hello,
10+ éve foglalkozom informatikával, hálózatos vagyok.. be tudok tenni egy memóriát, hogy ne sérüljön.
Én nem feltételeztem, hogy rosszat adtál el, mert nem lenne benne semmi logika, ahogy le is írtam.
A bios a legfrissebben van. A memóriák ver5.30-asok.
Ryzen R5 1600-as CPU, b350 tomahawk mobo. Default bios beállítással is próbáltam, amikor alapon (2133Mhz) megy a memória. Nem írtam, hogy rögtön kék halálozik, a rendszer bebootol csak aztán vagy lefagy, vagy nem tudok kattintani, (vagy BSOD). Csináltam képet a memtestről, el tudom küldeni. Phase 1-en végig ment, 1000 hibával, külön-külön is néztem, mindegyik dobott hibát.
Nem elengedtem a dolgot, hanem feleslegesnek érzem nálad tesztelni, mivel elhiszem, hogy neked jó volt.
A visszacserét pusztán arra alapoztam, hogy hátha vagy olyan kedves, ha már előtte vettem tőled pár órával, és volt rá másik vevőd, akkor vissza tudod venni.@Van aki tudna adni valami ötletet, mit állítsak a bios-ban, hogy müködésre bírjam? Igazából mindegy hány Mhz-n csak menjen, mert vizsgám lesz, és nincs másik memóriám.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest