- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Épp ezért, amit idéztél. Meg máshol is írták, hogy optimalizál, de ha csak ennyi a különbség, akkor nem zargatom.
(#11646) martin66: "Sima" Sata SX900-am van csak. Láttam amúgy az írásod.
Szerintem akkor nem bántom most, meg ki tudja, hogy azóta mit csináltak már meg a BIOS frissítésekkel. Ugye az a PH-s cikk még márciusban írta azt, amit.
Pár észrevétel:
A napokban frissítettem az új BIOS-t, most vettem észre, hogy visszarakta stock-ra a DOCP-t...
Bár továbbra se értem, hogy mért CPU-z mért lát még mindig csak 2132-t. Egyedül HWinfo látja, hogy 3200on mennek a RAM-ok... Más is tapasztalt ilyet?u.i: Ez az ASUS EZ update is vicces amúgy. Frissítésként folyamatosan zaklat a full azonos verziószámú chipset driverrel, de a BIOS updatet nem jelzi, holott azt is kéne neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest