- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
Én anno mikor ezt csináltam, elég szöszmötölésen, lassan de biztosan haladtam 2 lépcsőnként: -0.0125V-onként lépkedtem lefelé és teszteltem folyamatosan, h stabil-e illetve néztem a feszültségeket, hőfokokat és persze a pontokat is amik szépen lassan de növekedtek CB-n belül. Ha csökkentek volna, abban a pillanatban meg is álltam volna az alulfeszeléssel.
A gyári hűtővel nem nagyon mókolgattam, csak CB R15-öt néztem 169 (sc)- 1314 (mc) pontok jöttek ki full auton (miközben ment a hwinfo).
Aztán mikor láttam, h IBT Very High, vagy Prime 95 alatt a 90+fokba is belenyaltam inkább vettem egy normális hűtőt a gyári helyett..Amivel még lehet nyerni hőfokot talán, az a SOC fesz, amit a memória finomhangolás/tuninghoz szoktunk állítgatni. Nálam a 3200-as DOCP profillal auton 1.2V max a SOC fesz [kép]. DRAM calcos 3333 MHz-es beállítással, pedig -0.1V offsettel 1V max. [kép]
Ez 2 tized V különbség, ami komoly terhelésnél jelenthet pár fok difit.Ja és igen, CB R20 single alatt az a 339 pont nagyon gáz, valami nagyon nem stimmel ott már. Lehet nem fagyott a CB de mondjuk sokat akadt vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest