Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Albigator

őstag

válasz Aino #17670 üzenetére

Én anno mikor ezt csináltam, elég szöszmötölésen, lassan de biztosan haladtam 2 lépcsőnként: -0.0125V-onként lépkedtem lefelé és teszteltem folyamatosan, h stabil-e illetve néztem a feszültségeket, hőfokokat és persze a pontokat is amik szépen lassan de növekedtek CB-n belül. Ha csökkentek volna, abban a pillanatban meg is álltam volna az alulfeszeléssel.

A gyári hűtővel nem nagyon mókolgattam, csak CB R15-öt néztem 169 (sc)- 1314 (mc) pontok jöttek ki full auton (miközben ment a hwinfo).
    Aztán mikor láttam, h IBT Very High, vagy Prime 95 alatt a 90+fokba is belenyaltam inkább vettem egy normális hűtőt a gyári helyett.. :D

Amivel még lehet nyerni hőfokot talán, az a SOC fesz, amit a memória finomhangolás/tuninghoz szoktunk állítgatni. Nálam a 3200-as DOCP profillal auton 1.2V max a SOC fesz [kép]. DRAM calcos 3333 MHz-es beállítással, pedig -0.1V offsettel 1V max. [kép]
    Ez 2 tized V különbség, ami komoly terhelésnél jelenthet pár fok difit.

Ja és igen, CB R20 single alatt az a 339 pont nagyon gáz, valami nagyon nem stimmel ott már. Lehet nem fagyott a CB de mondjuk sokat akadt vagy nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák