- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
KaiotEch #12259 üzenetére
most raktam össze egy 2200G vasat, InWin Chopin házban. De ez nem alkalmas erőműnek, sem a táp miatt, sem pedig a VGA hely, illetve a hely hiánya miatt. Mondjuk ez 3 l, gyakorlatilag a deszkánlál picit nagyobb. Raijintek Metis kb. amitől felfelé érdemes keresgélni. Phanteksnek is van kicsi, meg a Fractal Design nano is OK szerintem. A linkelt C3 házat én is nézegettem, végül a kellemesebb nyitás miatt InWin 301 lett.
#12266 eldiablo: AM2/AM2+ korszakban az volt a top, ramot raktak az IGP-hez, elpusztíthatatlanok voltak a lapjaik. AM3 vonalon is póbáltak újítani, a VGA-ik is kicsit "másmilyenek". Van, h bejön nekik, de szvsz többnyire nem. Én sem akarom fikázni, mert jó rég kerülöm a termékeiket...
lehet, h javultak, nem tudom, majd giga tulajok megmondják...
MSI b450m Mortar Titanium kérdés:
Nah, feszt kb. fixen tartja a lap, idle nem veszi vissza. Frekit igen. Most HPET disabled (így a restart felejtős, black screen, de nem hiányzik), Global Cstates enabled, C'n'Q enabled. Ofset fesz és LLC2, ramon nincs tuning, XMP2.Gyanítom, h valamit az OS-ben állítottam el, de nem tudom igazán, h mit...
Energiagazdálkodást néztem, nincs maxolva, alap balanceden van. Valami ötlet? Esetleg az emlékezetem csal és OC alatt eddig sem vette vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!