Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz KaiotEch #12259 üzenetére

most raktam össze egy 2200G vasat, InWin Chopin házban. De ez nem alkalmas erőműnek, sem a táp miatt, sem pedig a VGA hely, illetve a hely hiánya miatt. Mondjuk ez 3 l, gyakorlatilag a deszkánlál picit nagyobb. Raijintek Metis kb. amitől felfelé érdemes keresgélni. Phanteksnek is van kicsi, meg a Fractal Design nano is OK szerintem. A linkelt C3 házat én is nézegettem, végül a kellemesebb nyitás miatt InWin 301 lett.

#12266 eldiablo: AM2/AM2+ korszakban az volt a top, ramot raktak az IGP-hez, elpusztíthatatlanok voltak a lapjaik. AM3 vonalon is póbáltak újítani, a VGA-ik is kicsit "másmilyenek". Van, h bejön nekik, de szvsz többnyire nem. Én sem akarom fikázni, mert jó rég kerülöm a termékeiket... :D lehet, h javultak, nem tudom, majd giga tulajok megmondják...

MSI b450m Mortar Titanium kérdés:
    Nah, feszt kb. fixen tartja a lap, idle nem veszi vissza. Frekit igen. Most HPET disabled (így a restart felejtős, black screen, de nem hiányzik), Global Cstates enabled, C'n'Q enabled. Ofset fesz és LLC2, ramon nincs tuning, XMP2.

Gyanítom, h valamit az OS-ben állítottam el, de nem tudom igazán, h mit... :U Energiagazdálkodást néztem, nincs maxolva, alap balanceden van. Valami ötlet? Esetleg az emlékezetem csal és OC alatt eddig sem vette vissza? :U

Új hozzászólás Aktív témák