Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz Alvin_ti4200 #3361 üzenetére
Lesz benne VGA?
A Proci hűtő nem az ideális állásban van. 90 fokkal kéne elforgatni,hogy jobb legyen a hűtése ,feltéve ha a memóriától elfér.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Sayiid919 #3369 üzenetére
A gépet nem úgy adnak el,hogy összerakják és máris dobozolják el. Ha mégis akkor komolytalan bolt az!
A kompatibilitási problémát nekik ki kell szűrniük,ahhoz kell egy HDD/SSD amin van Windows 7 vagy a Windows 10.
Freedos=operációs rendszer nélkül PC gép[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Mercutio_ #3383 üzenetére
Lehet,hogy nem volt pontos amit leírtam,mert írásod alapján igen az egy rendszer amit általánosságban senki sem használja 5 percnél tovább. Kérdem:hányan tudnak abban,vagy azon dolgozni? Senki sem arra gondol majd a FreeDOS-ra,hogy az egy rendszer és hurrá már dolgozni,játszani fog vele.
Ennek az operációs rendszernek a mai gyakorlati haszna például:
egy évtizedesen öreg PC bizonyos feladatokra hasznossá tétele (régi DOS-os alkalmazások: könyvelőprogramok, klasszikus játékprogramok, stb. futtatása).
Ha be se jön a WINDOWS vagy a Linux már kis is akadnak,hogy ezen a gépen semmi sincs. Felesleges ezzel jönni mert ha komolyan körbe nézek tele is vannak a fórumok ehhez hasonló hibákkal. Mégsem ezzel jönnek elő majd.
Win több fajtái és a Linux is grafikus felületen működő rendszer. Biztosra veszem,hogy többen is erre gondoltak.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz masterful87 #3403 üzenetére
A 2400G procival jobban járnál
-
jeni
félisten
válasz masterful87 #3412 üzenetére
az aprón most van felrakva 35 ropiért egy garis 2400G.
-
jeni
félisten
Ennek a Kingston memória KIT-k folyamatosan megy le az ára.
HX436C17PB3K2/16
Van ahol már 58000Ft.
Ebben milyen memória chip van?
-
jeni
félisten
válasz BerserkGuts #3496 üzenetére
A szabvány szerint 2666Mhz -ig 1,2V az előírás.
2666Mhz -3800Mhz-ig 1,35V-n kell,hogy menjen.3800Mhz felett lehet már oda nem 1,35V kell hanem több. Erről nem láttam infót a neten.
-
jeni
félisten
válasz BerserkGuts #3498 üzenetére
A Corsair 2x4Gb CL15 3000Mhz 5.20 verzió se nekem se másnak a Ryzen lapban nem ment 2666Mhz felett. Pedig gyárilag 3000mhz de még a 2933Mhz se lett meg azon.
A másik Corsair 2x16GB CL15 3000Mhz 5.39 verziós pedig az nem egy KIT-ben lett megvásárolva hanem külön-külön de egy időben lett megvéve,az viszont minden további nélkül megy 2933Mhz-n. Viszont 3200Mhz-n már be se bootol.Sőt a 3066mhz se ment ha jól emlékszem 1,35V értéken igaz egyéb beállításokat akkor nem csináltam.
Az jön le számomra,hogy azok az értékek a memóriákon az Intelre van specifikálva.
Mert ha berakod az inteles gépbe simán hozza a 3000Mhz-t akár a 3200-t.
Az i7 gépemben egy Kingston Predator 2x8Gb CL17 3600Mhz van KIT-ben berakva. Az XMP profil beállításkor azonnal elindult 3600Mhz értéken.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
ebben nem tudom a gyári szerint kiválasztani
3200Mhz módban nem enged rákattintani -
jeni
félisten
válasz Vismajor01 #3742 üzenetére
Segítség a döntésed megerősítésben!
A PCX boltban nincs a listában. Nem feltétlenül egy boltból kell beszerezni mindent. -
jeni
félisten
válasz palfitom #3776 üzenetére
nekem mákom volt azzal,hogy nem KIT de egyszerre volt megvéve a Corsair CL15 3000Mhz 5.39 verziós 2db-s tételben.
más márkánál tudtommal nincs nagyon változás ,egyedül a Corsair esetében vannak futószalagon terméken belüli változások.Pano
PCie-NVMe változatban adapterrel használva nekem az bevált. Eleve a sata portokat is megspórolom vele és a hűtése szerintem jobban biztosított,mint az alaplapi integrált foglalat esetén..
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Vismajor01 #3809 üzenetére
Proci: a Ryzen 3 2200g proci támogatja az XMP 3000MHz-t?
Memória: Patriot viper 2x4gb DualChannel 3000Mhz cl16
Alaplap: MSI b450 Gaming Plus -
jeni
félisten
válasz MontyCrew #4313 üzenetére
Kérdés mennyire fontos neked a HDMi miben léte?
Ugyanis a B450 lapokban már a HDMi 2.0b van alapból. De ezek szerint még se?MSi-nel mindenutt csak
"1 x HDMI™ 1.4 port, supports a maximum resolution of 4096x2160 @30Hz, 2560x1600 @60Hz 1,2"holott a B450 "egyik ujitasa" epp a HDMI 2.0b lenne (asus, gigabyte lapok altalaban megkaptak)
miert nem tudnak NOTMALIS mITX alaplapot kiadni esszeru aron?!?!? (nekem faxnak bele ACs wifi, mikor ugyis a TV melle treszem ahol LANon kotom a melette levo routerre)
(#16) SonicX
en a 4xDP-vel nem lennek kisegitve 1xSATA + 1xM2 melle... -
jeni
félisten
Thermal design power: 180watt
igaz ehhez vettem külön AM4 komplett lefogatott is külön. Elvileg ha van még ilyen akkor benne kell már lennie.
erre olyan ventit teszel amilyet szeretnél,én egy Noctua NF-A15 tettem rá.
a saját gyári ventije ehhez képes kutyafüle.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Én még egyetlen Ft-t nem kaptam azért ,hogy egyes javasolt típusokat bolt-ól függetlenül is javasoltam.
Hol lehet jelentkezni erre?
Bár hallottam én is egy két dolgot!
Biztosan a felszereltség is bele számít,hogy egyesek milyen lapot vettek.
A Gigabyte lapjaik is tökéletesek bármilyen rendszerek alá.Nekem az Asus van meg de csak azért mert pont abból a kategóriájából épen akciósan tudtam megvenni közel 20000Ft-al olcsóbban. Ez a lap most már 100000Ft de,hogy miért én se tudom? A BIOS meg olyan kusza nekem,hogy épen az Asrock lapja ilyen téren kezelhetőbb volt.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Sweet Lou 6 #5304 üzenetére
Hello!
A venti rezgése,illetve az általa keltett mozgását egy memóriára átadva hosszabb távon nem lenne szerencsés,akár kontaktust is lehet ebből a menórára nézve.
Ha gond akkor leveheted a memória hűtését igaz az csak passzív,ma már nem melegszenek. Kérdés ez nem jár e memória gari vesztéssel?
A CPU hűtőt nem lehet elfordítani?
Mert nekem olyanná tűnik,hogy a VGA felől szívja a friss levegőt a CPU bordázaton át.
Legtöbb CPU venti vagy CPU bordázat alatt el kell,hogy férjen a ram modul.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Sweet Lou 6 #5309 üzenetére
igazán mivel M-s lapot vettél,ezért szűk ott a helye a memóriáknak
4 slotos lapnál tudtad volna odébb rakni 1 1 sorral arrébb a memóriákat -
jeni
félisten
válasz Sweet Lou 6 #5313 üzenetére
tényleg így utólag kinagyítva
szentül meg voltam győződve,hogy az M-s lapok 2 slotosak
mert általában a 2 és a 4 slotba rakják,hogy elférjenek a modulok a a hűtő ventitől a dual módot figyelembe véve.
tudom,hogy szabály az szabály de a 3-4 slotban mennének a ramok rendesen?
rosszabb esetben nem dual működés lenne.
a hűtőbordát levéve rosszabb esetben látvány (még szerencse,hogy nem RGS-s ventit vettél oda) ,szépséghiba lesz ott de a működését nem hinném,hogy befolyásolná,bár a csupaszított memóriánál azért lesz levegő áramlás valamennyire lévén közel van a venti hozzá.
terhelésre csinálj memória tesztet,hogy befolyásolja-e a megváltozott hőáramlás a levett borda és a teljesítményét ?
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz gianni85 #5325 üzenetére
más gépben ki lett próbálva az RX580 VGA HDMi része (legalább derüljön ki,hogy a VGA kártya az hibátlan)
tudtommal a tiedben min. 1,4 verziósnak kell lennie a HDMi része,így a hangot tutira ki kell,hogy adja a monitor felé. az is lehet,hogy a tiednek már 2,0 HDMi a VGA kimenete.a gyereknek az RX570 8gb verziósa van meg és ezzel a HDMi bekötéssel az LCD TV felé megtudta oldani,hogy a hangot kiadja.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz gianni85 #5327 üzenetére
utólag észre vettem,hogy írtad ,hogy a TV-n is kipróbáltad.
úgy sem volt jó.
a másik PCIe (8x?) csatlakozóban is tesztelted?
14 napon belüli vásárlású a videó karid?
esetleg a boltban letesztelni?
a lap hibát kizártnak tartom.
ha nem kéne holnap lemennem az anyámhoz és Bp-i lennél akkor nálam kitudnád próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Intel I7 13700 - 16mag/24szál - Eladó! 92.000.-
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest