- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
AxBattler #9639 üzenetére
Nem tudom milyet érdemes, ill. hogy mennyire konfigolható a SO-DIMM ezekben a Desk-ekben. Az ár nem tűnik vészesnek... pár hónapja szerintem nem is láttam 6000-est notiba, nekem 2x16GB 5600-as van a fiókban. Amit még a mini PC-hez vettem, azt megtartottam, de igazából másik mini PC-be terveztem.
Azóta a Desk sorozat felvillantásánál én a Meet-et néztem ki, abba pedig sima DDR5 megy elvileg, ráadásul 4 slot. Szóval ott már arra járt az agyam, hogy 7200-ast veszek bele ha értelmes alternatíva lesz árban a DeskMeet+8600G+DDR5-7200 egy 7840HS minipc-hez képest...
Plusz bővíthetőség, hűthetőség és talán olcsóbban... vs kicsit lassabb mint a 7840 és gyengébb portokban.
(A 8700G már tuti drágább lenne a fentinél.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest