Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz antihero0112 #39092 üzenetére
Power limitet is told ki, akkor helyreáll.
-
őstag
válasz antihero0112 #39525 üzenetére
A TV-knél a Hz csak kamu adat. Minden ami legalább 100Hz, az képjavító technológiát jelent.
-
Gtaati
őstag
válasz antihero0112 #39525 üzenetére
Helló!
Ezzel a problémával én is találkoztam. Lehet, hogy a tv frissítés adatai kamu, de én fraps-al is ellenőriztem. Belépek a játékba 30fps a tv vga fix 60hz-re van állítva. Szemmel láthatóan a játék nem is olyan folyamatos. Belemegyek a grafikai beállításokba változtatok felbontást vagy vsync-t visszalépek és megy minden szépen 60fps-el gond nélkül folyékonyan. A baj az h ezt minden játékindítás után el kell játszanom, de megoldást nem találtam még rá...
-
Gtaati
őstag
válasz antihero0112 #39529 üzenetére
Nem hiszem, hogy a tv-vel lenne gond, szerintem ez szoftvere, vagy a játék vagy a driver!
-
Gtaati
őstag
válasz antihero0112 #39531 üzenetére
Helló!
Hát ha ez így van akkor az én tv-el is baj van. Nem tudom, passz. Az azért furcsa h több tv gyártó esetén is ez fennáll...
-
digo00
tag
válasz antihero0112 #39700 üzenetére
Pl szeretnem az MSAA-t 8X ra rakni jelenleg 4X en van.A többi beállítást pedig ultrára amit leht azok very high-en vannak.Felűl írja,hogy 2966 MB ot eszik a kártya.De 8Gb-os kártyánál ez egy kicsit kevés szerintem.A jelnlegi beállításokkal kb 45-58 fps-en megy. Ha mindent felhúzok maxra akkor leesik 20-30 fps-re.Meg az is zavar,hogy ha megyek kocsival akkor a meszebb lévő tárgyak csikoznak.Meg a szembe jövő járművek hütőrácsai is,szegélyek stb.Gondoltam ha egy kicsit feljebb lehetne húzni a karit akkor ki tudnám küszöbölni ezeket a hibákat.
-
Raggie
őstag
válasz antihero0112 #39709 üzenetére
Amennyiben te is 2560x1080 felbontáson játszol akkor valóban. Ha viszont te FullHD 1920x1080 felbontáson tolod, akkor az Ő kártyájának pont kétszer annyi pixel-t kell kiszámolnia...
Elnézést de nem tudom most az FPS-ekből hogy mi az életszerű, lévén nincs meg a játék ezért nem tudom milyen felbontáson milyen FPS a reális.
[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
antihero0112
tag
válasz antihero0112 #42157 üzenetére
Ja és ha telepítésnél közben kifagy, utána újraindítom a gépet, betölt az asztal, fekete kép és kifagy.
-
hellboy0415
aktív tag
válasz antihero0112 #42157 üzenetére
Szia. Nekem ugyan ez a kártyám van de nem volt vele gondom. Ha esetleg megvan még az eredeti telepítő lemez azon a catalyst akkor próbáld meg felrakni és a progiból frissíteni.
Samsung S20 ULTRA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD FX
- Büszke apukák és anyukák topikja
- SörcsaPH!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest