- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Nincs egy média lejátszó valakinek csak addig amíg kipróbáld? A TV-én sajnos minden kimenet egyetlen nyákról üzemel, ha elszállt a HDMI a TV-én akkor alaplap csere. Egy régi LG 32"-os TV-nek ez 15k-ba lett volna ha nekem kellett volna fizetnem de szerencsére gariba kicserélték. Ja és ne kerülje el ez a figyelmedet.
-
Joshi
titán
Én egy LG TV-t kétszer is gariztattam mert a HDMI bemenete megadta magát, sajnos a te hibaleírásod is hasonló azaz lehet hogy a TV HDMI bemenete kakukk. Próbálj valami más HDMI kütyüt rákötni a TV-re ha az működik akkor valami Driver gond lesz. De a legjobb ha csak a TV-t kötöd a videokártyára.
-
Sotyks94
aktív tag
Lehet megpróbálom, bár már elég sok mindent megpróbáltam. Konkrétan tegnap 3 ma 4 órát vacakoltam vele, újratettem minden módon ahogy csak lehetséges. Próbáltam csökkentettbe, 1ilyen uninstallerrel, olyan cleanerrel, innen leszendi a catát onnan leszedni, manuálisan törölgetni minden amit lehet, tempet üriteni, stb, stb. Most épp melóban vagyok (ma dd.u-os vagyok), de ha este hazaérek akkor lehet még ezt az 1-et megnézem mielőtt az egész wint újrarántom. Bár a regeditben találtam a régi kártyából csonkokat, amit ki sem enged szedni, csökkentettben sem, szerintem az lehet az összeakadás probléma, és azt akkor csak winresi rakja rendbe, úgyhogy valszeg végső sorban úgyis az lesz, de azért köszi, azt is megnézem ha hazaérek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest