Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Most mondanám hogy amennyiben ezt PP/PT oFF mellett adta elő abban az esetben tuti h táp/kábelezés/átalakítózás a ludas de mivel ismét "kétes/kétesélyes" OC mellett durrantottad el a shotot, aka 1125 @31mV, így sajnos ez nem egyértelműen kijelenthető..

Kéne egy teszt gyári/alapórajel +1Mhz, 50% TDP-vel ééés zéró feszbuher mellett, mondjuk 20-30 Valley közben.
Egyetlen huncut Mhz-et sem lenne szabad droppolnia ilyenkor, PP oFF mellett, amennyiben mégis megteszi az vagy azért van mert adott OC mellé kevés neki a fesz vagy azért mert betáp szinten, legyen az táp/átalakítózás/egyéb.., nem kap elég kakaót a kártya.
-
Pixx96
aktív tag
nekem is ugrált a asus r9 290 dc2 az órajel nekem egy 4,5ghz 2500k volt mellette aztán ugrált pedig bőven ki volt tekerve a kártya direkt néztem olyan játékokat amik jobban 1-2 szálra vannak kihegyezve és akkor is meg volt a jelenség tápom meg egy corsair cx600v2 nem volt molex csatim tápon fixen van kettő 8-as csati szóval ez nem lehet probléma nálad se. power limit ki volt tolva.. feszt is adtam csökkentettem...Érdekes módon néztem olyankor le esett kihasználtság is érdekes
Én 1 napja megváltam a kártyától 1 hetet volt itt de én nem hallgatom a kártyát hogy 85 fokon szaladgált néha. Majd ha nem lesz bánya őrület vissza térek valami sapphire tri-x kivitellel 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én 1 napja megváltam a kártyától 1 hetet volt itt de én nem hallgatom a kártyát hogy 85 fokon szaladgált néha. Majd ha nem lesz bánya őrület vissza térek valami sapphire tri-x kivitellel