Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
hackeeeee #39310 üzenetére
Lehet nem voltam érthető, szóval az oc órajelen nincs gond, játékok alatt nincs artifact, minden ok, legalábbis mostanáig nem volt gond. Alapesetben az az alap órajelen használom a kártyát, játék előtt mai ab-ben kapcsolom be az oc órajelet, majd játék után visszaállítom alapra az órajelet. Pár napja akkor kaptam black screent, mikor beállítottam az oc órajelet, tegnap, meg ma csak akkor kaptam párszor mikor visszaállítottam az alap órajelet. 1525 mhz-nél is akkor pixelesedett ki a win mikor alapra állítottam az órajelet az oc bekapcsolása után. Én inkább a win updatere gyanakszom, hogy az kavart be valamit az msi ab-nél. Ez hiba sem állandó jön elő, kb 10 bekapcsolás -kikapcsolás után egyszer pl.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest