Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Habugi #38287 üzenetére
Ha ilyen egyszerű lenne. Ugye ez a teória azért necces, mert nem tudja az üzlet, hogy mi lesz a termékkel.
Van aki bevállalja, hogy felajánlja a cserét/levásárlást, csak ha mondjuk utána a gari végével egy javított kártyát kapnak vissza, akkor elég nagy a bukó. Van akiket ez nem nagyon érdekel, de azért összességében elég gáz, mert a javított hardvert alacsonyabb áron talán tudod értékesíteni, de lehet, hogy nem, és onnantól áll a pénz.. 1 hardvernél is gáz, de többnél ez méggázabb.
Nekik innentől ezt a beszállítóval kell lemeccselni, hogy most akkor mi legyen a kártyával..
Vagyis, van ahol jófej a kisker, és kicseréli, jóváírja, de van ahol nem, a fentebb leírt dolgok miatt.
@YAKEN: Vételárat nem fogsz visszakapni, ezt felejtsd el. Példa, ha mondjuk 2 éves ~200k-ért vásárolt termékért 2 év után nem fogsz 200k-t visszakapni.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
Habugi #38287 üzenetére
Elvileg pont, hogy javíttatni küldték el és ma ezt mondták, hogy ott nem volt hiba. Múlt héten ajánlottak fel cserét, amibe nem mentem bele, mert én a vételárat akarom, de ehhez az kellene, hogy javíthatatlan legyen és ilyen típusra se tudják kicserélni. Nem mondtam így ki nyilvánvalóan, de tudják vélhetően, hogy miért nem mentem bele a cserébe. Na már most egy bolt miért ajánl fel cserét, ha még nem is tudják, hogy vmi javítható lesz e vagy sem? Én itt vmi kamu szagot érzek de hétfőn pontot teszek az ügy végére. Végül is igazad van, mert ha náluk rossz volt, akkor mit szívatnak engem továbbra is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Viccrovat
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest