Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz hackeeeee #38289 üzenetére

"Van aki bevállalja, hogy felajánlja a cserét/levásárlást, csak ha mondjuk utána a gari végével egy javított kártyát kapnak vissza, akkor elég nagy a bukó."

Oké, ez abban az esetben mozgat meg bennem bármit is, ha a Máltai-szeretetszolgálat számlájára vásárolok. Tekintve hogy ilyen még nem fordult elő és nagy valószínűséggel nem is fog, az utolsó dolog után jön csak az, hogy az amúgy is árréssel számoma eladott hibás terméken nekik mekkora bukójuk lesz.

Ezt ők vállalták amikor céget alapítottak/vállalkozásba kezdtek stb, ragozhatnám.., szóval elég nehezen hasonulok meg velük ebben a témában, az általánosan igen alacsonynak mondható vásárlókkal szembeni korrektségről nem is beszélve. :N

(#38288) YAKEN:

Na így azért némiképp más a leányzó fekvése.. :U
    Kvázi az első pont után már fel is ajánlották a cserét csak Te ezzel nem kívántál élni, momentán lényegtelen miért. Annyira hangosan azért még ne csapkodd az asztalt, továbbküldés előtt már korrektül felajánlottak egy cserét. Amennyiben a pénzvisszafizetésnek X számú követelménye van, hol/kik szerint kell hibásnak bizonyuljon adott termék, akkor bizony türelmesen várd ki amíg a procedúra lezajlik.
    Vagy nem.., ugye momentán esetedben az x+1edik megállónál megállapították hogy nem hibás. Kamu-e vagy sem.., nincs elég infó.., ez engem meghalad.. :B
    Akár hibás akár nem, papír biztos készül róla, esetleg arról kérhetsz másolatot.

• YAKEN

aktív tag

válasz hackeeeee #38289 üzenetére

Miért ne lenne lehetséges? Iponnál is volt majdnem ugyanilyen ügyem. Ott visszakaptam a vételárat. Ez amúgy még egy 2.5 év garos kari, szóval még első évben vagyok, ami ha jól tudom előnyösebb egy garancia ügyintézésnél. Fogyasztóvédelemben is olvasható, hogyha nem tudják UGYANOLYAN típusra cserélni vagy javítani, ami itt most a bukó tényező és egyben számomra gyanús, akkor a vételárat KELL visszaadni. Cserét, levásárlást nem vagyok köteles elfogadni.

Új hozzászólás Aktív témák